Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Romatizmal aort yetmezliğim var, askere gider miyim?

gardiyan68

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar;
Bende romatizmal mitral yetmezlik ve romatizmal aort yetmezliği var 2014 de as subaylık sınavında öğrendim ve aserlik hizmetini yapamayacağımı söyledi albay doktorlar altta eklediğim resimdeki belge ile askerlik şubesine gittim işlem başlattılar askeliğe elverişli değildir diye aradan 1 yıl kadar geçti tekrar aradılar raporun aslına ulaşamıyoruz hastaneye sevk edeceğiz diye sivildeki doktorlar askerlik yapabilirsin diyorlar çarpıntı ve aşırı yorgunluk şikayetlerim olduğu halde bu konu hakkında ne yapmalıyım sizce yardımlarınızı bekliyorum.
j6lBmD.jpg

gardiyan68

Hastane heyet raporu askerlik yapabilir diyorsa maalesef yapacak bir şey yok. Askere gidip daha sonra orada yeniden hastaneye sevk alarak muafiyet girişiminde bulunabilirsiniz.

Üst Alt