Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsal duygusal engelli olup çok para sahibi olan var mı?

rosary

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
6
Iyi günler 2013 yılından beri tedavi görüyorum şuan typ kapsamında geçici işe girdim aklımda yapmak istediğim hayalini kurduğum bir çok iş var size sorum bu engel gurubu 'ndan olupta iyi yerlere gelmiş arkadaşlar tecrübelerini yazabilirler mi

Olmazmı ya illaki vardır zengin ruhsal sıkıntı yaşamaz mı hatta en çok onlar yıpranabilir xanax sürekli kullanan zengin tanıdığım var şizofreni tanıdığım var zengin hayatı da zor yaw

mesela kendimden örnek vereyim ruhsal engelli olarak, 1998 yılında internetten para kazanma üzerine birkaç fikrim vardı ama kaynağım yoktu şimdi ise o projelirimi benim gibi düşünüp gerçekleştiren insanlar çok para sahibi TR'de. hastalığımdan dolayı değil, sadece doğru zamanda olup iyi bir girişimci olamadığımdan böyle oldu.

Üst Alt