Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsal veya zihinsel engeli olan birisi öğretmen olabilir mi?

Konular
36
Reaksiyonlar
2
Ruhsal veya zihinsel engeli olan birisi öğretmen olabilir mi acaba? Bu öğretmen olabilir raporunun özellikle de daha önce engelli raporunu aldığımız hastaneden alınması istenmesi düşündürücü

mehtapsolmaz

Bu soru beni de düşündürmüyor değil ben de ruhsal engelliyim ve merak ediyorum acaba var mı ruhsal engelli olup da öğretmenlik yapan?

Sizdeki rapordan ayrı öğretmen olur raporu istenir. Bu raporda derece ve hastalığınızın durumuna göre olur ya da olamaz kararı verilir.zihinsel engelli biri sanırım öğretmen olamaz.

Nurtan

Teşekkürler...
Evet süreç böyle işliyormuş ama ben forumda okuduğum bazı insanların ruhsal engeli bulunanların öğretmenlik yapmaları konusundaki abuk sabuk yorumları neticesinde tereddütte kaldığım için bu soruyu sordum. Yani eğitimciler ve doktorlar da böyle düşünüyorsa vah bizim halimize...

ezel14

Ruhsal ve zihinsel engellilik farklıdır. Atamanıza olur ya da olamaz raporu karar verir. Siz yorumlara subjektif olarak bakın. Bu durumda atanıp görev yaparken geri hizmete alınanlar da vardır.

Nurtan

Evet ikisi farklı şeyler farkındayım ama bu hastalıkta çok karıştırılıyor ben mesela genelden girdim sınava ama bazıları zihinselden girmiş kast ettiğim de zaten ruhsal engelilikti😊 Teşekkür ederim.

Atandıktan sonra geri hizmete geçenler var. Öğretmenlikte zorlananlar için geri hizmet imkanı var

Seni tanıyan doktorun karar vermesi için rapor aldığın hastaneden istiyorlar. Daha mantıklı tanıyan doktor olması

Arkadaşlar normal KPSS ile atandım öğretmen olarak. Sağlık raporunda akıl ve ruh sağlığı açısından öğretmenlik yapması uygun değildir yazıyor. Geri hizmetle beni göreve başlatırlar mı bunu merak ediyorum

Raporu başka hastaneden almayı deneye bilirmisiniz @Nador,

Durum bildirirmi istediler

Evet deneyecem özel hastane devlet hastanesi bu sefer geçmişimden bahsetmiycem 2 hafta sürem var evrakların teslimi için inş halledebilirim sağlık raporu olayını

Doktorun yanında iyiyim deyin bişey anlatmayın yoksa atanamazsiniz geri hizmette olmaz geri hizmet atanıp ondan sonra işi yapamayanlari kapsar@Nador,

@Nador,

Durum bildirirdemi yazıyor bu durum

Nasıl bir rapor istedi meb

Olmazsa ekpss den ögretmen olabilirsiniz

@Nador,
İstenen evrakları link verirmisiniz

Sağlık kurulu raporu istenmiş tam teşekküllü heyet raporu durum bildirir raporu

@Nador,

@mehtapsolmaz,

Gerçektende düşündürücü 🤣 engelli raporu++++durum bildirir isteniyor sonradan

Bizim burda aile hekimi var. 10 senedir psikiyatri ilaç içiyorum diyor. Şimdi bu kadın doktor canımızı teslim etmişiz. :) Toktor ablamızdan herkes memnun. Psikiyatri konusu ülkede biraz karışık , karmaşık. Sen ben için sıkıntı ama yerine göre hiç önemli değil.

@Nador,

Merhaba ben de aynı durumdayım.Şimdi genel idare hizmeti memuru olarak çalışıyorum.

FAKAT SİZET AVSİYEM SAKIN GİH' E GEÇMEYİN!TEKRAR DÖNEMİYORSUNUZ.

Üst Alt