Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ ayak bileği ve fibula kırığı platin/vida için engel oranı nedir?

@MİDNİGHT34, tedavi olduysan ve bir engel oluşmadoysa rapor bile vermezler. Ortopedi yeni röntgene bakar, ayrıca fizik doktoru inceler.

@Blac_sea,

Cevap için teşekkür ederim. Lakin çok saçma değil mi? Sonuçta ayak eskisi gibi olmuyor. Platin ve vidayla ayaktasınız. A bu iyileşmiş yuruyebiliyor demek de tuhaf biraz.

@MİDNİGHT34, aynı durum bendede vardı sol kolum omuzdan kırıldı platin ve 10 tane vida var. Heyete girdim kolun düzelmiş dediler.

Hocam benim de iş kazası ayagımda vida var metatarsal kemikler kırıldı ayak bilrgi mi oynatamıyorum bir vida var ℅10 verdiler

Heyete yeni girmiş biri olarak söylüyorum platin ve kırığa ortopedi iyileştiği için rapor vermiyo sadece fizik tedavi hareket kısıtlaması varsa oran verir

@halilo, doğru benim raporda bilekde yukarı aşağı sağa sola 5 derece hareket var

Nöroloji olarak EMG oldu orda da sorun çıktı

Üst Alt