Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ bacağımdaki kısıtlılık ile ÖTV’siz araç alabilir miyim?

kader1

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
@turan1977,

Merhaba kardeşim h sınıfı ehliyetim var otomobil kullanabilir diye ehliyetimi yenileyeçem malum yenilemek zorunda şimdi benim sağ ayağımda sıkıntım var kalçada öteveden yararlanmak istiyorum bilginize ihtiyacım var kutlar nasıl bir yol izlemem lazım

@kader1,

işe aile hekiminden başlayacaksın sonra devlte hastanesine hangisini istersen ortopedi bölümüne muayane orası seni ehlitet komisyonuna sevk eder,orda gerekli kodlar eklenir nüfus müdürlüğüne randevu alıp engelli b ehliyetini alırsın.aile hekimine gitmeden e devlette sağlık kişisel bilgi formunu doldur.

@turan1977,
kardeşim verdiğin bilgiden dolayı teşekür ederim benim H sınıfı otomobil kullanabilir ehliyetim var simdi ben bunu yenilemek gerekiyor malum şimdi bu ahliyetimle ben ödeveden faydalanıyormuyum ben hiç araç almadım bayiye gittim bu ehliyetle yararlanırsın dediler şimdi aynı ehliyetimi alayımmı yoksa herhangi bir kot girilmesi lazımmı

@turan1977,

peki mevcut kodlu ehliyeti olan, ekstra kod ekletmek isteyen de mi aynı yolu izlemesi gerekiyor ?

@crzylvr,
hastalıklarda değişikler yeni sorunlar varsa tabiki eklenmesi lazım.aile hekimi yönlendirir hastalıklara göre ona göre doktorlar bakar duruma göre ehliyet komisyonuna sevk eder

Üst Alt