Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ el için Biyonik El nereden temin edebilirim?

sırdaş

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
ben murat 26 03 2009 tarihinde iş kazası geçirdim 2 el ve solayagımı kaybettim ..
benim sorunum sag elime takılacak olan bionik protezin pahalı olması ve firmanın miktarı önce benim ödeyip sonra devletten talep etmem gerektigini söylemesi yada devletin karşılayacagını belirten yazı getirmemizi istedi .sonrada biz senin adına başvuralım dedi ve olumlu bir gelişme olmadı

.bu konuda bana tavsiye edebileceginiz firma, işimizi kolaylaştırcak kanun ve başvurabilecegimiz kurumlar hakkında bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem .

arkadaşımızın bu sorusunu cevaplarsanız sevinirim

arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

jon83

geçmiş olsun bu konuda sana saglam bilgi vericek arkadaş çok mesajını görüp gerekli bilgiyi yazıcaklardan bekle ara ara gir bak cevap alırsın her mesaja hemen yanıt yazamazlar online degiller konuyu araştırıyor olabilirler ara ara gir bak cevap alıcaksın mutlaka

Üst Alt