Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ el tutuk, sağ ayak sekeli. ÖTV'siz araç alabilir miyim?

MacoErkek

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba
sağ el tutuk sağ ayak sekeli. rapor da
HAFİF SAĞ HEMİPAREZİ MR DA GLİAZİS, H SINIFI SÜRÜCÜ BELGESİ ALABİLİR. ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULLANABİLİR. SAĞ KOL DOMİNANT : %39, SAĞ BACAK:% 9 TÜM VUCUT FONKSİYON KAYBI : % 44
RAPORUN GEÇERLİLİK SÜRESİ: SÜREKLİ:X
ben bu ibareyle gaz pedalını sol tarafa alma işlemiyle otomatik vites araç kullanabilirmiyim

gaz pedalını sola alıp direksiyona topuz taktırırsanız makina mühendisine proje çizdirip ötv muafiyetli araç alabilirsiniz

hastanede trafik şubesinde emniyet müdürlüğüne sordum bena cevapları şöle oldu şayet sağ el ve ayakya problem varsa sizin kolaylığınız ve rahat sürme açısından otomatik vitesli bir x binek otoyu sağ taraftaki gaz pedalını sol tarafa almak için makine mühendisi onaylı bir şekide bağlı bulunduğunuz vergi dairesine onaylattıktan sonra 'ötv' vergisinden yararlanma olasılığı %99 ve de yararlanızsınız dediler

aracınızda bir özel donanım olması şart. Gaz pedalını sola aldırarak aracı özel donanım statüsünde tescil ettirebilirsiniz.

teşekkür ederim oturanboğa verdiğiniz bilgilerden dolayı doğruluğunu sizinde onayınızı almak istemiştim

Üst Alt