Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ elim kaza sonucu zarar gördü. Askerlikten muaf olur muyum?

Yarkın

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bundan 5 yıl önce sağ elimi cama vurdum ve tendon,sinirler kesildi tam 13 saat ameliyat geçirdim sağ baş parmağımi ve işaret parmağımı orta parmağımı tam hissedemiyorum oynatıyorum ama hissedemiyorum 106 adet dikiş var kolumda.
Sağlık hekimim hastaneye sevk etti gittiğim hastanede EMG çekip daha sonra heyete sevk edeceğini söyledi sizce muaf olurmuyum. Elimde gözle görülür bir anormallik yok
Soğuklarda sağ elim buz gibi oluyor

Son düzenleme:
Emg sonucunda doktor hangi maddeden kurula göndericek onu yazarsın o zaman yorum yaparız kardeşim.Geçmiş olsun.

yav öyle bir soru soruyorsunuz ki sanki sağlık kurulu heyeti bizden oluşuyor ve sana " evet kardeşim muafsın " dememizi bekliyorsun. Ne bilelim raporun ne çıkacak doktor ne yorum yapacak ( ortopedi ), heyet ne karar verecek..

Üst Alt