Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ elle yazmaktan okulda başarımın düşmesi psikolojimi bozan şey olabilir mi!?

volkano39

Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
10
lise 2 de sayısalım kötü olmasına rağmen fen bilimleri seçtim. lise 2 de teşekkür dahi alamadım.lise sonda da eşit ağırlığa geçmek varken sayısala devam ettim bi de solak olmama rağmen sağ elle yazmaya çalıştım 6 ay . sonra dersler hepten düştü. yine takdir teşekkür alamadım. sonra sol ele geri döndüm ama psikoz hastalığına yakalandım. acaba psikolojim bundan mı bozuldu diye soruyorum kendime takıntı yaptım bunu ne yapabilirim psikolojim sağ elle yazmaktan mı bozuldu

hayatım boyunca hep sağ elle yazmışımdır ancak ne takdir nede teşekkür almışım olsa olsa bir kere onur belgesi almıştım, demek sol elle yazsaymışım takdir yada teşekkür alacakmışım :eek:

ben anadolu lisesi mezunuyum ortaokulda ve ilkokulda hep takdir getirdim

Sağ ya da sol elle yazmanın takdirle teşekkürle ne alakası var onu anlamadım?
Lisede yanlış seçim yapmışsın sayısalın kötüyse neden bile bile lades diyorsun ki?

Anlamadım vallahi 3 4 kere okudum :D

piskolojin bozulmasına sebep arıyorsun ama hala kafanı bu tür seylerle meşgul ediyosun öyle yada böyle okulun bitti ben hayatımda iki kere teşekkür aldım bu aldığım teşekkür belgelerinin bu gün bi faydası var mı yok o zaman düşünmeye kafa yormaya gerek var mı sence salla gitsin önüne bak

Sayısalının kötü olmasına rağmen fen bilimlerini okursan ne teşekkür alırsın ne takdir sağ, sol el değil sebep kabak gibi belli olmuyor mu ? :D

Üst Alt