Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ gözüm hiç görmüyor. Hangi oranda rapor verilir?

xx123

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaslar.

benim sağ gözüm hiç görmüyor sol gözümde de 0.25 astigmat var
acaba bunun oranı kaçtır

arkadaşlar çok acil lazım rapor almam için?

%25 engelli raporu verirler diye okumustum, o da senin pek bir işine yaramaz. 0.25 astigmat ı hele hic sayma saglamın da saglam ı o.

bir adamla konustuk epey bir süre adamla rapor olaylarına filan girdik adam konunun bir yerinde senin bu yana kadar durman hata 2 kişi tanıyorum bizzat almışlar raporları ve şu anda rahat şekilde çalışıyorlar bu şekilde iş bulman zor dedi ve haklı cogu kiside rapor var ve biz nerede calısacaz acaba?

tek gozle calısman mı zormus ? maymun şeyini gormus yara zannetmiş. cyclops bile x-men in kaptanı sen neden ust duzey bi şirkette mudur olamayasın.. o raporu alanlar da yapmıstır bi sahtecilik. istersen işitme problemim var deyip odyoloji testine gir yuksek sese dayanabilirsen %52 ye varan bir rapor bile alablrsn..

malesef aramızda boyle paavatsızlar var sen onlara takılma yenı rapor yonetmelıgını bekle tek gozle suan rapor alamazsın alanlarda 2006 oncesıdır

Benimd tek göz 2007 yılında % 46 rapor oranım burada asıl önemli olan doktorun insiyatifi

oezix(bilip bilmeden yorum yapmısın); zaten bnm bir gozum %20(her ne kadar hic gormemekle arada fark olsada) goruyor otek saglam, ayrıyeten 2 kulagım da sagıra yakın. gozum tedaviyle %40 oranında bi gorus e sahip olablr ama hem pahalı hem de tek gozle yasamak bana cok buyuk bir engel deil.

perena arkadasım burada adam yapamadıgı seylerden bahsetmiyor insanların tavrından bahsediyor. adam da her işi yapabilirim dusuncesinde, sadece goren ne oldugunu bilmedigi için korkuyor veya alayt ediyor..

% 40 ın üstünde vereceklerini sanmıyorum benimde sağ gözüm görmüyor ve sağ elimde parmaklarım yok raporum %51 yüksek oranı parmaklarımdan aldım gözü büyük bi problem olarak görmüyorlar.

xx123' Alıntı:
abi benim tek gözüm görmüyor geçen gün muayene oldum heyete girecektim almadılar bazı arkadasları ve benide alınmayan arkadaslarında 1 bacagı sakat filan oyle alınanlar da bagırarak dısarı cıktı hic birine verilmedi.
dun sonuc cıktı ve %85 verdiler
sadece tek gozum gormuyor. bu oran cok mu neler yapacagım simdi acaba?

Raporda hata vardır. Aman kullanma. Maksimum %27 felan olmalıydı rapor. Hastaneye gidip düzeltilmesini iste.

Üst Alt