Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kol Brakiyal Pleksus sekeli ile ÖTV'siz araç alabilir miyim?

sbymrt

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Hastalık teşhisi Brakiyal Pleksus sağda üst trunkus orta , orta trunkus ağır , alt trunkus hafif olarak açıklama yapılmış ve sekeli sağ omuz flexsiyonu mevcut yazılmış .
Engelli B sınıfı ehliyetim Mevcut olan kodlar 102 47 78 10.04 35.03 40.11 dir. Erişkin sağlık kurulu raporumda "Sadece Harekete ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir" yazıyor.

Bu mevcut durumda Ötv siz araç alabilirmiyim.

@sbymrt,

"Sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir" ifadesi olduğu sürece sorun olması için hiç bir neden yok.

@OturanBoğa bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Bir kaç otomobil firmalarına sorgumda bazıları 10.02 kod 'unda olması gerektiği gibi cümle kurdular teredütte kaldım .

@sbymrt, evet bayiler öyle yapar neden yapar çünkü senin bir an önce ayrılmanı ister bayiden istenilen müşteri türünde olmadığın için. Yoksa senin bu rapora bakıp ordaki 78. Sadece otomatik vitesli araç kullanabilir kodunu bilmesi gerekir bayinin :) Tavsiyem sana ciddi olarak araç satmak isteyen bayi bulman gerek. Yoksa zor iş zaten araç bulmak zor olan bi kaç aracıda işte bu tür sorunlar ileri sürerek vermek istemezler.

@ahmedduman60 bilgilendirme ve yardımlarınız için teşekkür ederim . vw bayisi ile görüştüm arac alabilirsin dediler .
işlemlere başladılar ellerinde mevcut olan araç için bende araç bedelini ödedim .

Aynı durum bende de var sağ kol engelliyim 10.02 var bu olmaz 10.04 getir diyorlar

@gazi35, 10.04 ü evet vergi dairesi istiyor bende yapmak zorunda kaldım yoksa iş uzuyor. özelge isteyeceksin dava açacaksın falan. Onun yerine 10.04 yazdırdım bende kurtuldum.

@gazi35 değerli bilginiz için çok teşekkür ederim.
Aparat takıldı tse 'ye gitti Tse onayı ne kadar sürüyor bilginiz varmıdır ?

Bende 10.02 yok 78 var ve 10.04 ,35.03 , 40.11 var önden vergi dairesine araç bayisi sormuş rapor ve ehliyeti göndererek sorun yok demişler .
şuan tse ' den onay belgesi bekliyoruz .

@sbymrt, neresi bilmiyorum o il ama tamamı ile TSE deki müdürün keyfiyeti o. Çünkü zaten sistem üzerinden gönderiliyor herşey Müdürün onaylaması gerekiyor :)

Bekleme yani gidip TSE nin idari kısmı ile görüş.

@ahmedduman60 istanbulda sistemde görünen 2 yer var benim araç sancaktepe 'ye gitmiş aparatçı en geç pazartesi gelir dedi ama pekde ümitli değilim sizin belirtmiş oldugunuz gibi kendi işimizi kendimiz takip etmemiz bizlerin faydasına olacagı aşikar .

@Atilla0647, İl Sağlık Müdürlüğü komisyonuna itiraz edeceksiniz işte 10.04 olması lazım diye, Sizi başka ile gönderirler, oradaki komisyon ekliyecektir.

@ahmedduman60

Merhabalar 10.04 ü nasıl yazdırdınız. Bilgi alabilir miyim?

Ben Mardin de aldım raporu. yaklaşık 2 yıl oldu. Şimdi İzmir'de yaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz

Tşk ederim

@Atilla0647, Mardin'de aldıysanız raporun alınma tarihinden itibaren 1 ay içinde Mardin İl Sağlığa itiraz edeceksiniz. 1 Aylık süre geçti ise raporu aldığınız tarihten itibaren 2 sene bekleyeceksiniz. 2 sene dolunca baştan tekrar komisyona gireceksiniz.

Tse 'den onay geldi faturamız düzenlendi evraklarımız 02.02.2024 tarihinde vergi dairesine gitti .
tahminen ortalama kaç günde sonuçlanır .
hastaneden görüş yazısı talep ediyor mu vergi dairesi işlemler dahada uzayabilir mi ?

@gazi35 dün vergi dairesini aradık işlemde akışta dediler bugün tekrar vergi dairesini aradık bizde işi bitmiş cuma bayinizi arayın iki güne yansıyor bayiye dediler.
onaylandımı onaylanmadımı bir bilgi vermediler .

@gazi35 aracın bugün plaka tescil işlemleri bitti yarından itibaren istediğiniz zaman alabilirsiniz dediler

Üst Alt