Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kulağımda 47 db kayıp var. Silahlı güvenlik olamazsın dediler!?

Ibrahimgngr5

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.. Sag kulagimda 47 db kadar bir isitme kaybim mevcut sinirsel isitme kaybim var askerlikden muaf verdiler silahli guvenlik belgem var fakat doktorlar ameliyatla duzelmez bu kulaklada silahli guvenlik olmazssin diye soylediler..bu kulakla engelli raporu alabilirmiyim ve is bulabilirmiyim bi yardimci olurmusunuz

Bu kayıpla rapor alamazsınız.Başka oran verilen rahatsızlıklarınız varsa hepsi değerlendirmeye alınır.

ooo ne sagirlar is buluyor. sende bulursun is.umitsizlik yikar adami.gayret....

Dogru soyliyosunuz desteginiz icin tesekkurler fakat ben normalde duyabiliyorm belgemde var ama is basvurdum yerler hep benden tam tesekkullu yerlerden saglik raporu istiyor odiometri sonuclarim dusuk cikinca da doktorlar onay vermiyor ameliyat da duzeltmez diyorlar bu yikiyor beni bi yol gosterenimde olmadigindan artik yani nabicami sasirmis durumdayim bi boslukda geziyorm

Sensörinala ameliyat olmuyo düşükmüş kaybın

Güvenlik olamazsın hayırlısı

Üst Alt