beni muayne etmeden ve tahlile bile gerek görmeden raporu imzalayan doktorlara
şeker hastası oldugum halde belirtmeyen doktor ve desteksiz yürüyemeyen yazacağı yede yürüyem yazan doktora ve beni onaydır madi va manevi zorduruma koymalarından dolayı tazminat davası acmak istiyorum
sayın kardeşim,
heyet raporları muayenesiz olmuyorki? her branş sizi muayene eder. muayene etmese bile sizin belirttiğiniz hastalığı yazar.
kontrol onun işi.
ayrıca ben anlıyamadım. yürüyebiliyormusunuz? yürüyemiyormusunuz?
doktor size nedemeye yürüyemediğiniz halde yürüyebiliyor desin.
size bir düşmanlığımı var?
siz neden raporu alır almaz itiraz etmediniz? yaşı başı olan bir insansınız.
yapacağınız raporu alıp başhekimliğe gitmekti. bu rapor yanlış yazılmış demekti.
böyle yapsaydınız bence raporunuzu gerçekten yürüyemiyorsanız hemen düzeltirlerdi.
bunlarda insan nihayetinde. niye size eziyet etsinler.
ben tam olarak açıkçası sorunun tam kaynağını anlayamadım?
doktorun size bir garazimi var? yoksa hatamı yaptı?
%90 özürlü olarak bağ kur dan emekli oldum birinci rapor yüzünden 17 ay emekli olamadım ondan dolayı soruyorum tazminat davası açabilrmiyim çok madur oldum bu yüzden
17 ayın hesabını sor tabiki. burda haklısın.
lakin önce git bi hukuksal tanışmanlık al. buna ne ceza verirler diye sor.
yani eline bişey geçecekse uğraş. malum türkiyede davalar ışık hızıyla sonuçlanıyor.
avukata vereceğin parayı vereceğin harçlarıda göz önünde bulundur. sonra kararını ver.
maddi gücün yoksa sistem zaten hak aramanı baştan yasaklıyor.
şimdi bazı ileri akılllılar. olurmu maddi gücü olmayanı devlet bedava mahkeme ediyor. diyecektir.
onlarada peşinen cevap verelim. fakir kağıdı almak şartı ile. adamın bi emeklisi varsa bile fakir kağıdı vermezler.(türkiyede açlık sınırı resmi belgelerle hesaplanmıştır. buna göre türkiyenin yarısından fazlası fakirdir. normal şartlarda 1 kuruş vergi bile almamalı devlet.)
yani bedava mahkemem yok!! fakir kağıdı almak için içecek suyun bile olmaması gerek...