Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Kurulu Raporunun iptali ve Beyaz Kart'ın yeniden çıkartılması?

serkanzorlu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar;
Ben 2004 yılında %52'lik sürekli ibareli sağlık kurulu raporu almış; yalnız bundan 4 ay önce vergi indirimi için sevk aldıktan sonra, rapor oranlarının düştüğünü öğrendiğim için yendiden rapor çıkartmaya gitmemiştim. Daha sonra toplu ulaşımda Beyaz Kart'dan elektronik kart'a geçiş yapılınca, yeni kartı çıkartmak için başvurduğumda; raporunuz iptal edilmiş,kart çıkartamazsınız dendi. Bu noktada benim sürekli ibareli raporumu iptal etmek gibi bir hakları varmı; ya da bunu yapıyorlarsa neden işkur kaydım hala duruyor? İşKur kaydımı iptal etmemişsen toplu ulaşım hakkımı da gasp etmeye ne hakkın var! arkadaşlar bu konuda ne yapabilirim? lütfen yardımcı olacak arkadaşlar varsa bi zahmet bilgi versinler...
Şimdiden Sağolun...

iptal edemezler artık bence yeni yönetmeliğe göre
sen git yeni rapor çıkar il sağlık müdürlüğüne git anlat derdini bimere özürlüler daire başkalığına yaz senin gibi vardır mağdurlar kardeş zaten rapora gerek yok sanırım özürlü kimlik kartı yeterlidir kanımca bende nüfuk kağıdında özürülüdür yazısını görünce rapora gerek yok dediler hemen onayladılar

bursada öyle bişe de yok gidiyorsun direk yeniliyorsun 15 tl okadar rapor istenmiyor

% 52 oranlı bir raporun iptal olması için aynı amaçla alınmış ve oranı düşürülmüş ikinci bir rapor olması gerekir. zaten işkur aracılığı ile alınmış bir raporu oran düşmüşse ancak yine işkur kabul etmeyebilir.

Üst Alt