Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporu aldım. Şimdi Özürlü Kimlik Kartı mı alayım, nüfus cüzdanına mı işleteyim? [Soru]

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Sağlık raporu aldım. Şimdi Özürlü Kimlik Kartı mı alayım, nüfus cüzdanına mı işleteyim? [Soru]

MERHABALAR...

DAHA YENİ ENGELLİ RAPORU ALDIM. ŞİMDİ BEN BUNLA ÖZÜRLÜ KARTI MI ALCAM YOKSA NÜFUS CÜZDANINA MI İŞLETCEM? PROSEDÜR NEDİR?YOKSA RAPORUMU DEVAMLI YANIMDA MI TAŞIYCAM ENGELLİ İNDİRİMLERİNDEN YARARLANMAK İÇİN :lol:

AYDINLATIRSDANIZ SEVİNİRİM.

Özürlü Kimlik Kartı zaten yok artık. Nüfus müdürlüğüne gidip oranı nüfus cüzdanına işletebilirsin istersen (2 resim, muhtardan evrak, sağlık raporu).
Ama işlettiğinde her şeyde kullanabilrsin anlamına gelmeyecek :) Neredeyse hiç bir işine yaramayacak o ibare. Sadece, cep telefonu hattı alırken ve bir de toplu ulaşım için kart alırken işine yarar.

ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERDE İŞİME YARAR O ZAMAN..MAÇLARADA GİRERİM BELKİ..

BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Üst Alt