ankara numune hastanesınden saglık raparu alanlar bılırler; baya bı kalabalık olur; ızdıham yanı) Neyse ben de sırada beklıyorum... yaslı bı ınsan vardı ona oncelık gosterdım.. o ıcerı gırdı. kapı acılırken hemsıre benı gordu, sankı ızdıhamı ben yaratıyomusum gıbı. sonra tekrar bırısı geldı rıca ettı. kıramadım o da gırdı... tekrar kapı acıldı yıne ben gozuktum..
hemsıre cıns cıns bana bakıyodu.. sonra ben ıcerı gırmeden kapıyı actı ve bana sen aptalmısın dedı... benım salter attı ıcerı gırdım hemen doktorun yanında kadına sen benle nasıl konusuyorsun senın karsında cocugun yok.. dedım
benden ozur dıle dedım. yoksa senı bashekıme, oradan sonuc alamassam saglık bakanlıgına kadar gıderım deddım.. doktor da mudahele ettı ve doktor ona beyfendıden ozur dıle dedı..
neyse dıledı..
sonra kadın bana deddı kı: ben 40 yasındayım bu gune kadar kımseden ozur dılemedım..
ben de ona: ogrendın ıste gec oldu ama guc olmadı dedım..
sonra doktorla konustum doktor hemsıreye bu sefer cetın cevıze rastladın dedı..
bu olay guvenımı kazanmamı sagladı aslında ..
tsk hemsıre
hemsıre cıns cıns bana bakıyodu.. sonra ben ıcerı gırmeden kapıyı actı ve bana sen aptalmısın dedı... benım salter attı ıcerı gırdım hemen doktorun yanında kadına sen benle nasıl konusuyorsun senın karsında cocugun yok.. dedım
benden ozur dıle dedım. yoksa senı bashekıme, oradan sonuc alamassam saglık bakanlıgına kadar gıderım deddım.. doktor da mudahele ettı ve doktor ona beyfendıden ozur dıle dedı..
neyse dıledı..
sonra kadın bana deddı kı: ben 40 yasındayım bu gune kadar kımseden ozur dılemedım..
ben de ona: ogrendın ıste gec oldu ama guc olmadı dedım..
sonra doktorla konustum doktor hemsıreye bu sefer cetın cevıze rastladın dedı..
bu olay guvenımı kazanmamı sagladı aslında ..
tsk hemsıre