Ben 18 yaşında bi diyabetliyim. Ayrıca hiper tansıyon ve sag testisim alındı. Büyük bi ameliyat geçirdim. Sağlık raporu için bir devlet hastahenesine başvurdum. Tansiyondan %10 testisimden % 10 fakat diyabetten %20 almısım ve genel ortalamda %35 verılmıs. Benım bıcok dıyabetlı arkdasım diyabete %30 almıslar ve sadece diyabet ve tansıyondan %40 gecmısler. Normalde benim şekerim 600 lere kadar çıkıyor. Fakat ogun şekerım cok yuksek oldugundan ayakta duramıyordum ve ınsulın vurmak zorunda kaldım. Şekerımı gene yuksek hıssedıyodum fakat 288 çıkmıs. Ben 288 e %30 verırler dıye dusunuyodum. Çunku dıyabet sürekli aynı degerde ilerlemez. bi yukselır bı cıkar degıskenlık gosterır. Ben bunu düşünerek % 30 verılecegını dusundum. Ama dr.ların elinde bi liste varmıs ve sekerın hangı deger aralıgında cıktıysa ona gere bi oran veriyolarmış. Ben bunu sonradan ogrendım. Benim şekerım 600 lere 700 lere bile çıkar. Şimdi ben %35 lik orana itiraz etmek istiyorum. Raporu alalı henüz 3 gün oldu. nereye itiraz edeblirim diye sordum. İl sağlık mudurlugune dilekçe verıceksın dediler.
sağlık raporuna itiraz etmek için belli bir süre var mı ... ?
İtirazdan bi sonuç çıkmazsa tekrar rapor almak için belli bir süre var mı ? Yani %35lik rapor kesinleşırse yeni bir rapor almak ıcın bellı bır sure var mı yenı bı rapor almak ıcın beklemem gereken bı sure var mı ... ?
Bu dilekçe için bana çok acil yardımcı olurmusnuz... ???
sağlık raporuna itiraz etmek için belli bir süre var mı ... ?
İtirazdan bi sonuç çıkmazsa tekrar rapor almak için belli bir süre var mı ? Yani %35lik rapor kesinleşırse yeni bir rapor almak ıcın bellı bır sure var mı yenı bı rapor almak ıcın beklemem gereken bı sure var mı ... ?
Bu dilekçe için bana çok acil yardımcı olurmusnuz... ???