Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sahibi olduğum tek hisseli daire tapusuna haciz konulabilir mi?

Yagmurdamlasi2

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İyi gunler benim 6 7 banka vs yerlere borcum vardi odeyemedim bir evin 5/2 hissesi benim uzerime hisseme haciz kondu fakat ilk alacakli ipotekli olarak babam
Bir hukuk sayfasinda okudum eger kisinin oturabilecegi evi bir taneyse o ev haczedilemez diye ama ben ikametimi hissem olan eve getiremiyorum esyalarim haczedilmesin diye bununla ilgili ne yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim

Haline müteasıp tek evin haczedilmezlik yasasi

Bana ait 5/2 hisseli ev tapusu var bununla birlikte ilk ipotekli alacakli babsm olmakla birlikte 15 tane haciz var uzerinde ipotekli alacakli beklerken diger alacakli evi satisa cikartacagini bildirdi haline muteasip tek evin haczedilemeyecegi yonunde bir yasa var soracagim soru şu alacakli bana icra dairesinden yazi gonderdikten sonrami ben alacakliya tek konut haczedilmez diye dava acacagim ben dava acmakta oyleyse gec kaldim cunku bir yili gecti bu durumda ne yapmam gerekiyor ayrica ikametimde hisseli olan ev de degil kirada oturuyor gorunuyorum

Üst Alt