Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şaka gibi! [O an]

miracle

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
18 yaşından sonra hayatım değişti ya :( çok hareketli bi kızdım, ama 18'in sonlarında pek sık düşer olmuştum. önceleri bunu aptallık sandım, düşmemek için kendimi kontrol etmeye çalışıodum. baktım düşmeler aldı başını gidiyor, pervanesi kopmuş bi uçak gibi olmaya başlamıştım yürürken:) dedim bunda bi iş var, doktora gittim anlattım durumumu, 1 sene süren testler sonucu FA teşhisi kondu.
uh dedim şansa bak bula bula beni buldu hastalık. ama o andan beri ne kadar isyan etsem de kendimi bırakmadım, hastalıgı da kabullenmedim. o yokmuş gibi davrandım halen daha da davranıyorum. bana ne ya, doktorlar ne derse desin, ben sağlıklıyım :)

ben şuan 23 yasındaım 5 yıldır bu hastalıkla yaşıyorum.yavaş yavaşta ilerliyor ben hastayım dersem ahlanıp vahlanacam hastalıga daha kolay yenilecem gibi gelio ondan yok sayıyom.Ama yapılabilecek herşeyide sonuna kadar yapıyorum hastalıgımla alakalı.

Çok geçmiş olsun.Bencede kabullenmek mücadeleyi bırakmak anlamına gelmez.
Tabiki hastalıkla savaşın devam edecek.Yenemesende yenilme :)
Bunuda başarmişsın zaten.

Geçmiş Olsun.

Evet çok doğru.
Hastalığı tanıyıp onunla mücadele etmek en doğrusu...
Savaş vermeye devam et MIRACLE....Sadece İnan...Başarıcaksın... :wink:
Ziraa...Zor şeylerin üstesinden gelebilmek için Moral çok önemlidir.. :wink:

hiç bir şey o yüzündeki gülücüğü soldurmasın inşallah. hastalık hakkında çok bilgim yok ama inşallah daha iyi olursun...

çok geçmiş olsun... :D dilerim yüreğindeki güç hiç azalmasın... :D

BEN CE O GÜZEL RESİMDE POZ VEREN GÜLÜMSEMEN HAYATTA SENİ HİC BİRŞEY YIKAMAZ YÜZÜNDEKİ GÜLÜMSEMEN DAİM OLSUN

benim gözümde sen çok güçlüsün bebeğim hayat sana hep mutluluk getirsin gülen yüzün hiç solmasın.

doğru yoldasın kardeşim."sen mi beni alt edeceksin,göreceğiz"diyerek hastalığınla hatta dalga bile geçmelisin.ve onu sinir küpü etmelisin.hastalığın hakkında bilgim yok ama hastalığın sen gülümsedikçe sana yenildiğini biliyor musun?karamsar olmak zor değil,zor olan çılgın bir fırtınadan sonra gökkuşağı gibi gülümsiyebilmektir,ve hatta gülebilmektir...tıpkı senin gibi...

çok saolun NİKURA,CEMRE01,YÜRÜMELİ we NURAN ABLAMMMMM:)
ŞÜKREDİYORUM ZATEN SOLDİER hala gördüğün ki gibiyim.değişmedim.

geçmişolsun hayat işte kimilerine şaka yapıyor sarıl sıkı sıkıya hayata elbette mükafatı vardır :)

slm

geçmiş olsun. sen yinede canım hastalığını iyi tanı hani derler ya düşmanını nekadar tanırsan o kadar tedbir alaırsın o misal ona karşı savaşman o zaman daha kolay olur gülümsemen hiç solmasın

saolun ama yanlış ifade ettim sanırım ben hastalıgımı yeterince tanıyorum ama sanki hasta değilmiş gibi hissediyo we yaşıyorum olay bu:)

özür dilerim GEYİK inan çalmadım şaka gibi hep kullandıgım sözcük ikilisidir:)

yüzünden o gülücük hiç kaybolmasın tatlı kız..
şimdi engelliyiz deye hayattan sevk almayalımmı bende 16 yıldır tekerlekli sandale kullanıyom ama yemedihim halt kalmadı .(kibarçası bu burda değişik birçok kelime kullanılır) :D :D :D

yazını okursan bişey dikkatimi çekti gülen hayatı seven biri olarak gördüm seni allah yar ve yardımcın olsun...

geçmiş olsun...

bu hastalıklarımız bizim arkadaşımız oldu :(
onlarla iyi geçinmekten başka çaremiz yokki :lol:
bunları bu şekilde kabullenmek zorundayız

MİRACLE arkadaşım çok çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun hayattan umudunu hiç yitirme arkadaşım güler yüzün solmasın herşey gönlünce olsun.

Üst Alt