Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakarya'da Özürlü Memur Seçme Sınavı ( Ömss ) Kursu Başvuruları Başlıyor

YassaX

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
Sakarya ili için duyuru konusu

özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kursu açılması ve adapazarı halk eğitim merkezi tarafından düzenlenmesi hakkında

29 nisan 2012 tarihinde yapılacak olan özürlü memur seçme sınavı’na ( ömss ) yönelik, özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kursu; adapazarı halk eğitim merkezi müdürlüğü’nce düzenlenecektir.

özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kursuna yönelik başvurular 16 ocak 2012 pazartesi tarihinden itibaren; adapazarı halk eğitim merkezi müdürlüğü’ne yapılacaktır.

özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kurs başlama tarihi; adapazarı halk eğitim merkezi müdürlüğü’nce 8 şubat 2012 çarşamba olarak planlanmaktadır.

Başvuru adresi : Adapazarı halk eğitim merkezi müdürlüğü
bosna caddesi ( electroworld karşısı ) no: 108
adapazarı / sakarya

santral tel : 0 264 277 36 71

e-maıl : [emaıl="194136@meb.k12.tr"]194136@meb.k12.tr[/emaıl]

web adresi: www.adapazarihem.gov.tr

özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kursu ücretsizdir

Arkadaşlar Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nden Gelen Cep Telefonu Mesajını Aynen Aktarıyorum : Başvuruda Bulunduğunuz kursla ilgili toplanti 08/02/2012 tarih, saat: 14:00'te Adapazarı Halk Eğitim Merkezinde yapılacaktır. Katılmanızı Rica Ederiz.

Üst Alt