Sakarya ili için duyuru konusu
özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kursu açılması ve adapazarı halk eğitim merkezi tarafından düzenlenmesi hakkında
29 nisan 2012 tarihinde yapılacak olan özürlü memur seçme sınavı’na ( ömss ) yönelik, özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kursu; adapazarı halk eğitim merkezi müdürlüğü’nce düzenlenecektir.
özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kursuna yönelik başvurular 16 ocak 2012 pazartesi tarihinden itibaren; adapazarı halk eğitim merkezi müdürlüğü’ne yapılacaktır.
özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kurs başlama tarihi; adapazarı halk eğitim merkezi müdürlüğü’nce 8 şubat 2012 çarşamba olarak planlanmaktadır.
Başvuru adresi : Adapazarı halk eğitim merkezi müdürlüğü
bosna caddesi ( electroworld karşısı ) no: 108
adapazarı / sakarya
santral tel : 0 264 277 36 71
e-maıl : [emaıl="194136@meb.k12.tr"]194136@meb.k12.tr[/emaıl]
web adresi: www.adapazarihem.gov.tr
özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kursu ücretsizdir
özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kursu açılması ve adapazarı halk eğitim merkezi tarafından düzenlenmesi hakkında
29 nisan 2012 tarihinde yapılacak olan özürlü memur seçme sınavı’na ( ömss ) yönelik, özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kursu; adapazarı halk eğitim merkezi müdürlüğü’nce düzenlenecektir.
özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kursuna yönelik başvurular 16 ocak 2012 pazartesi tarihinden itibaren; adapazarı halk eğitim merkezi müdürlüğü’ne yapılacaktır.
özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kurs başlama tarihi; adapazarı halk eğitim merkezi müdürlüğü’nce 8 şubat 2012 çarşamba olarak planlanmaktadır.
Başvuru adresi : Adapazarı halk eğitim merkezi müdürlüğü
bosna caddesi ( electroworld karşısı ) no: 108
adapazarı / sakarya
santral tel : 0 264 277 36 71
e-maıl : [emaıl="194136@meb.k12.tr"]194136@meb.k12.tr[/emaıl]
web adresi: www.adapazarihem.gov.tr
özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kursu ücretsizdir