Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlığı bulunan Avukat veya doktor tanıdığınızı buraya davet etseniz iyi olur.

alifatih1958

Aktif Üye
Konular
97
Reaksiyonlar
368
Hukuki mevzuattan anlayan özellikle de çalışma hayatı, sosyal haklar, raporlar konusunda ve benzeri meselelerde az veya çok bilgi sahibi olan ve bu platformdakileri gereğinde aydınlatabilecek sakat bir avukat tanıdığınız ve yine sakat bir doktor tanıdığı olan yok mu aranızda? Varsa buraya davet etseniz de insanlara yardımcı olsalar. Tabii ki parasız olarak, hayrına. Belki aramızda avukat veya doktor arkadaşlar vardır bilemiyorum ama varsa da onlar suallere ne hikmetse pek cevap vermiyorlar.
Sakat doktor veya avukat dedim dikkat ederseniz. Zira sağlam adam bir iki cevap verir ondan sonra çeker gider, sizle uğraşamam der. Sakatın derdinden sakat anlar.
Yalnız tabii adamlar/hanımlar geldikleri gibi giderlerse yani kaçarlarsa çok da şaşırmam. Sebebini sanırım tahmin etmişsinizdir.
Selametle..

Aslında olsa çok iyi olurdu, en azından insanları gerekli yerlere yönlendirebilse bile yeterli. Fakat buraya pek fazla zaman ayırabileceklerini düşünmüyorum. Sitede genel olarak bu tarz sorununu dile getiren sayısı da az, konular çoğunlukla sohbet içerikli. Benim gözlemim forum çok pasif, diğer forumlara kıyasla. Bir hareket, canlılık yok. Soru soruyorlar, cevaplar bazen geç geliyor bazen de hiç gelmiyor. Cevabını almadan gidenler de oluyor. Hal böyleyken gelecek olan doktor veya avukat da forumda vakit geçirmek istemeyebilir. Adam oturup bir sürü şey yazacak cevap olarak, karşıdaki ise soru sorup bir daha foruma uğramayacak biriyse, adamın emeğine yazık olmuş olacak.

Evet işte yazdığınız ve benzer nedenlerden ötürü kaçabilir. Benim de endişem bu zaten. Bakın bazı askeri konularda soru soranlar oluyor. Bunların içerisinden aklı başında olan sualleri alıp oğluma yolluyorum ancak ya çok geç cevap alıyorum, ya alamıyorum, ya da üstün körü cevaplar geliyor bana. ++Evladım terbiyesizlik etme de şunlara bakıver++ dememe rağmen iş çok diyor veya helikopterdeyim diyor veya zırhlıdayım diyor, veya eğitimdeyim diyor, veya komutanlara eğitim verecem diyor, veya atışa gidecem diyor, veya adliyedeyim diyor yani şunu diyor bunu diyor, seksen tane bahane sıralıyor, kendi yakınım bile pek yardımcı olmuyor. Ama en azından bir denemekte yarar var diye düşünüyorum..
selametle.

Üst Alt