Hukuki mevzuattan anlayan özellikle de çalışma hayatı, sosyal haklar, raporlar konusunda ve benzeri meselelerde az veya çok bilgi sahibi olan ve bu platformdakileri gereğinde aydınlatabilecek sakat bir avukat tanıdığınız ve yine sakat bir doktor tanıdığı olan yok mu aranızda? Varsa buraya davet etseniz de insanlara yardımcı olsalar. Tabii ki parasız olarak, hayrına. Belki aramızda avukat veya doktor arkadaşlar vardır bilemiyorum ama varsa da onlar suallere ne hikmetse pek cevap vermiyorlar.
Sakat doktor veya avukat dedim dikkat ederseniz. Zira sağlam adam bir iki cevap verir ondan sonra çeker gider, sizle uğraşamam der. Sakatın derdinden sakat anlar.
Yalnız tabii adamlar/hanımlar geldikleri gibi giderlerse yani kaçarlarsa çok da şaşırmam. Sebebini sanırım tahmin etmişsinizdir.
Selametle..
Sakat doktor veya avukat dedim dikkat ederseniz. Zira sağlam adam bir iki cevap verir ondan sonra çeker gider, sizle uğraşamam der. Sakatın derdinden sakat anlar.
Yalnız tabii adamlar/hanımlar geldikleri gibi giderlerse yani kaçarlarsa çok da şaşırmam. Sebebini sanırım tahmin etmişsinizdir.
Selametle..