Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlık raporum iptal edildi. 2300 prim günüm var. Nasıl emekli olacağım?

apobey41

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mhb
adım abdullah kocaelinden yazıyorum
%40 raporum %32 ye düşürüldü düşürülmeden önce vergı beyanında bulunmuştum baglı oldugum daıreye fakat heyete soktular tekrar %30 a düştü
raporum aslı ankarada saglık bakanlıgında oldugu fakat gecerlılıgı olmadıgı ıptal oldugu soylenıyo tarafıma
anlayacanız hem sakatım hem degılım denılıyo ssk nın ekranındada 2000 yılından bu yana toplam 2.3001 gun ödenmiş gozukuyooo 2014 de emekli olabilirsi dıyo
nasıl bır yol izlemeliyimmm ne zaman emekli olabilirim emekliligim malul mu olacak normal mi
sssk bana emekliligin doldu dıye evrakmı

gönderecek simdiden teseekkur edrımmmmmmmm

Rapor nasıl iptal oluyor, daha önceden sakatlık indirimi aldınızmı defterdarlıktan ? önceki rapor hastanenin raporu ise ankara m.s.k. raporu kendi kiriterlerine göre düşürür.

Defterdarlıktan %40 ve üzeri raporla 3. dereceden sakatlık indirim hakkı elde etmediğiniz sürece erken emekli olma olanağınız yok.

Oranlar sakatlık oranı cetveli'ne göre belirleniyor. Eğer bu cetvelde %40 ve üzeri oran öngörülmüş ve/fakat:
1- Hastane düşük oran vermişse, il sağlık müdürlüğüne itiraz edebilirsiniz
2- Hastane %40 ve üzeri rapor vermiş ama Maliye oranı düşürmüşse Maliye sağlık kuruluna itiraz edebilirsiniz.

Üst Alt