Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sandalyem için 200x50 ön tekerlek nereden alabilirim?

kalelim

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar uygun fiata 200*50 ön tekerlek nereden alabilirim bi yerden aldım cin malı olsa gerek takmak mümkün değil janta gelen yerde celik tel var benim janta bi türlü takılmıyo en sonunda onca emek ve para dereye gitti takmaya çalışırken kenarlarını bozuyo neyse saglıklı uygun fiata nereden alabilirm bilgisi olan bana yazarmı

Lamira'da 200x50 ön teker komple fiyatı 37TL+KDV
Komple yerli imalat!
2 sene garanti
Dolgu malzemesi komple kauçuk (bazı dolgular gibi, dışı ayrı malzeme, içi ayrı malzeme değil), dolayısıyla daha uzun kullanım ömrü
Tekerler profili "balık sırtı" profil olduğu için daha rahat manevra (dönme) kabiliyeti
Göbekte kullanılan rulmanlar özel rulman (orta kısımları dışarıya taşan tip)
Selamlar, Sertel Şen, www.lamira-easylife.com

arkadaşlar benim aradığımsaglam olsun birde havalı yani iç lastkli şişirilenlerden öbür dolgu malzemeler cok darbeli gidiyo en ufak evin içindeki halıların bitiştiği yerde bile hissediyosun kullanacak olanlarada tavsiyem havlı olanlardan alsınlar bakalım araştırmaya devam cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim sağolun.

Dolgu tekerlerde kullanılan dolgu malzemesine bağlı olarak sarsma veya rahat/yumuşak kullanım çok farklılık gösterir ... Kullanımda rahat edebileceğiniz bir dolgu malzemesi seçmelisiniz..

Üst Alt