merhabalar,
şöyle bir vaka olmuştu bizzat gözümle gördüm olayı.
benim ablam cinleri görüyordu vaktiyle. cinler insanların ağzına burnuna hatta damarlarına kadar girerler benim bildiğim kadarıyla .
bir hocaefendi şöyle demişti eğer ablamın ağzına bedenine giren cinler boğazda yanlışlıkla mukozaya değerse köpürme olur ve bu çok tehlikeli demişti ,sanırım ölebileceğini söylemişti.
ve bu olmuştu birdefa ..
çok korkmuştum ..
bende günahkar bir kulum ama cinlere islam inancımdan dolayı inanıyorum
Yemin ediyorum kökünüz kuruması için elimden geleni yapiyorum. Bana bu tür hastalar geldiği zaman etrafında ki insanlar öyle inandırmış ki hastalıkları cinden büyüden felandan fistandan olduğu.
Sonra derler neden İslama inanmiyorsun al işte cehaletin dibini yaşayayıp hasta insanları dahada dibe sokuyorlar b
merhaba ,sistem yerleşmiş tek başınıza birşey yapabileceğinizi sanmıyorum ...yani olsada çok az şey yapabilirsiniz. bu ve üstteki yorumumdan da anlaşılıyorki hem yazdığınızı destekliyorum hem de karşı çıkıyorum.
burada yaygın bir ortak özellik var o da çok şeyi bilmediğimiz.
ama sistem yerleşmiş ,tek başınıza hareket ederseniz kendinize yazık etme ihtimaliniz bile var ama tabiiki çok farklı bir yolu deneyecek olursanız çok bambaşka bir kapıyı da açabilirsiniz ama kendinize zarar verme olasılığınız da artar.
bugün psikiyatri biliminde kulanılan ilaçların içeriği (farmakolojik olarak) niye böyle düzenlenmiş ve nöron sisteme tam olarak etkisi nedir bilinmiyor ..
ama yapmış olduğunuz çalışma bilimsel bir dergide yayınlanırsa iş değişir.