Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Savcılıktan tebligat geldi. Evrakları posta ile gönderebilir miyim?

iUysaL

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
1
Gaziantep'te yaşıyorum, geçenlerde İstanbul Büyükçekmece Adliyesinden tebligat geldi, birkaç evrak isteniyor. Burdaki savcılığa gidemiyorum. Evrakları posta ile gönderebilir miyim? Yoksa savcılığa gitmek zorunda mıyım?

@iUysaL

İfade mi yoksa sadece evrak isteği mi? İfade ise bir dilekçe yazarak bulunduğunuz yerdeki yargı çevresinde, engellilik sebebiyle ifade verebilirsiniz. Sadece evrak ise, yine bir dilekçe ile evrakları (sadece) PTT ile taahhütlü olarak gönderebilirsiniz. Dilekçelerinize sağlık kurul raporunuzu eklemeyi unutmayın

İfade değil birkaç evrak isteniyor sadece benim yerime başkası gidip ptt ye teslim etse sorun olmaz sanırım değil mi?
teşekkür ederim. @hozgul

iUysaL

PTT'de doldurulan küçük bir evrak var. Bir kopyasını arkadaşınız size getirsin ve siz onu imzalayın ve bir dilekçe ile evrakları gönderin ve tekrar ediyorum sadece PTT ile gönderin.

Üst Alt