Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Seçimde Engelli olarak nasıl oy kullanacağız?

mali35

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar %90 engelli raporuna sahip bir ninem var. Tekerlekli sandalye ile yaşamına devam etmekte. Seçimde oy kullanmak istiyor. Engelliler için nasıl haklar var ?

Yeni sistemdeki sandıkların eve gelmesi için 1-2 ay öncesinden başvurmak gerekiyormuş sanırım.

Birde sandıkların okulların birinci katına getirme olayı var bundada araştırdığım kadarıyla engelli beyan formu doldurup ysk ilçe seçim kuruluna teslim etmemiz gerekiyor. Bu sayede listede "engelli" ibaresi yer alıp sandıklar okulların zemin katlarına taşınıyor. Fakat bunun da zamanı geçti mi geçmedi mi bilmiyorum bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Ayrıca seçim öncesi herhangi bir işlem yapmadan raporu ile birlikte seçime gidersek sandığı zemin kata indirirler mi?

Fark ettiğimde çok geçti.
Şimdi sadece ysk listesinde "engelli" ibaresi yazılması için gereken işlemler var. yarın gidip deniyecem umarım süresi geçmemiştir.

Artık çok geç
Haftaya seçim var
Oy kullanma belgesi herkese yarın adreslerine gönderilecektir

Bu zamana kadar hiç oy kullanmamış mı ? Sonradan mı %90 eng. raporu aldı.

Geçen yıllarda ben burada olmadığım için kimse götürmemiş. ve evet ilk kez bu yıl gidip uğraşıp aldık oysa yıllardır bir sürü hastalık ile mücadele ediyor :(

Bize 1 hafta önce geldi bile kağıtlar. Ama güncelleme yapıalbilir gibi sanki. Ben yarın bir soracam buradada bilgi veririm.

Üst Alt