Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şehir içi ulaşımda şikayet mercileri nerelerdir?

sercan

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar
ben tarsusta yaşıyorum tarsus belediyesinin şehir içi çalışan otobüsleri var aynı şekil çalışan şahıs otobüslerde var.ben bazı şöförleri şikayet etmek istiyorum çünkü ben özürlü bir vatandaşım bana belediye şöförünün biri sen yavaş biniyon,ben geç kalıyorum, sakatsan sakatlığını bil gibi cümleler kurdu ve ben bu adamı belediyeye şikayet ettim birşey yapmadılar bu şahısları nereye şikayet etmem gerek ve bu kişileri mahkemeye verebilirmiyim çünkü beni herkesin içinde rencide etti üstelik o otobüse binmek benimde hakkım lütfen yardım edin ben hakkımı aramak istiyorum teşekkürler

kardeşim çok haklısın öle mal insan çok asıl sen özurlu değilsi asıl özurlu olan o bencede hakkını ara ama nereye şikayet etmen konusunda bilgi sahıbı değilim:(

Malesef böyle edepsiz ve saygısızlar toplumun her kesiminde çıkabiliyor... Sizin binmenizi beklemek görevi olmasına rağmen, kendisi bir lütufmuş algılayarak terbiyesizlik yapmayı kendinde hak buluyor...

Tarsus Belediyesi Ulaşım Hizmetleri İşletmesi Müdürlüğü'ne yazılı bir dilekçe ile başvurabilirsiniz sanırım... Tarsus Belediyesi Santral: 0 324 616 25 15

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
ama ben bunlarla başedemiyorum varsa böylelerine ders veren veya yolu söylesinler bizde yapalım.

Üst Alt