Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şehirler arası otobüs firmaları özür oranı %60 olanlara indirim uyguluyor mu?

ALİALİ

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben ankaradan antalya bilet almak için aradığımda engelli kimlik kartım olduğumu ve ona göre indirimli bilet almak istediğimi söyleyince %60 raporu olanlara %30 indirim verildiğini söyledi.ben birkaç senedir şehirler arası yolculuk yapmıyorum ama yaptığımda %40 raporumu gösterdiğimde %50 indirimli bilet alabiliyordum.acaba yasa mı değişti yokta bana mı yanlış bilgi verildi .bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen paylassın

selam sevgilim ali bey şehirarası otobüs işletmelerin hepsinde indirim uygulanmaktadır...gecen hafta kendim ankara gittim indirimli bilet aldım ankaradan gaziantepe indirimli kimlik fotokopisi vererek indirimden faydalandım......

slm hüseyin bey ilgin için tşk ederim ama ben otobüs firmalar %60 engelli olanlar %30 indirim uygulanıyormuş öyle demişlerdi.Benim özürlü raporum %50 olduğundan hiç bir problem çıkarmaz mı diyorsun.diyelim indirim veriyorlar yüz de kaç indirim veriyorlar bunuda aydınlatırsanız çok iyi olur.. sitedeki bütün engelli kardeşlerimizin bilgisi olsun...:))))))))

selam arkadaşım yüzde 40 engellikartına yüzde otuz indirim var yasa değişti öncede indirim daha fazlaydı

Her firma da yapmıyor arkadaşlar yapmak zorunlulukları var mı?bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba:)

var fakat işlerine gelmiyor indirim yok diyen firmaları n adını alım işletme müdürlügüne şikayat etttinmi bak nasıl hürmet ederler

Üst Alt