Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şehirler arası taşımacılıkta engelli indirimi %30 mu olmuş?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
bugün istanbul için bilet aldım daha önceden engellilere %50 olan indirim %30 olmuş :mad: bu olaya ne denir bilmiom ama ağzımıda bozmak istemiom :D yine nilüfer turizmle başımızı derde sokmayalım deneyimliyiz nede olsa :D bana kamil koçunda artık %30 olarak uygulama yaptığı söylendi ne oldu bu firmalara böyle engellileri başlarında bedava taşıyacaklarına resmen soyuyolar :mad: bu firmaları protesto etmeliyiz millet bunlara baskı yapmalıyız ya adam olurlar yada eşek dayağına hazır olurlar :D bu olaya bi çare bulmalıyız :cool:

Ben mart ayı içerisinde Metro Turizm ile İstanbul'dan Çanakkele'ye gitmiştim % 50 oranında özürlü indirimi uygulandı.

Yeni yönetmelik Mart'tan sonra girdi uygulamaya.

Ben gecenlerde esim ve cocuguma bilet ayirttirdim..Cocugum 3.5 ysinda ve %80 ozur raporu var..Neyse ilk defa raporundan faydalanayim dedim ve gittim mersin VIF firmasina durumu anlattim %30 indirimi oldugunu soyledi ordaki bayan... normal bilet fiyati 35tl ama cocugum icin sagolsunlar 25 tl dediler:)Sonra dusundum benim cocugum 3.5 yasinda zaten, normal engelli olmayan ayni yastaki cocuk olsa yine ayni fiyata gelecek yani 12 yas altindaki cocuklar zaten %30 indirimli.Hatta ben raporun fotokopisini cektirip firmaya verirsem, fotokopiye verdigim parayla bir de zararali cikiyorum!Ve ciktimda!Simdi ben ne anladim bu isten?:)Yani anlamadigim sey bu avantajdan 18 yas ustu mu yararlaniyor?

Üst Alt