bu konu aslında cok önemli,bilinmesi gerekenler var.doktorların bu hayati ilacı vermede cekingeleri var hala üzerlerinden atamadılar.hasta yanlış uygulamadan hayatını kaybeder diye düşünüyorlar,biz bunlara eytim verelim diye düşünen yok,yavaş yavaş ölsün düz mantık,ve yıllarca bu ilaçtan hastaları mahrum ettiler.şeker hastası kişiler ne yapacağını cok iyi bilmeliler,bir okadarda yakınları bu konuyu bilmeleri gerekiyor.ısrarcı olun hastalığınızın üzerine gidin ölçme cubugu devlet veriyor,insülinde yazılıyor,başından sağmalarına müsaade etmeyin.(ben de olanları söyleyeyim siz ders çıkarırsınız belkide.ellerim uyuşuk tutmuyor ayaklar aynı dayanılmaz ağrılar,gözlerim gitti gidiyor,noropatik agrı tedavisinde kullanılan hapların yan etkileri,kafa yarı gidik.polinorapati bunlarrın hepsiyle uğraşmak inanın cok zor bir müttet sonra geçmeyen yaralar acı ama gerçek ölmek kurtuluş diyecek ağzınız içiniz istemeyecek varın gerisini siz düşünün)moralinizi bozmayayım fakat bu böyle yol yakınken hastalığınızı iyi tanıyın ve doktorlardan yardım isteyin kendi doktorunuz olun.saglıcakla kalın.