01/01/1966 dogumluyum 10 yıldır yüksek derecede şeker hastasıyımgünde iki defa olmak üzere 39sisi sabah 39 sisi akşam olmak üzere insülin kulanıyrum iki yıldabir olmak üzere raporluyum ilaç almam için kazadan dolayı dalagım yok sol bacagımda toplar damarda tıkanıklık var kazadan dolayı bacagım 10 yıldır şişmekde kan inceltici ilaçlar kullanmakdayım toplar damarda kesiyle daralma oldugundan düzelme yok ayagımın kaval kemiginde sancılar var yürürken sekme yaptırıyor sol kalçamın üzerine basamıyorum ve oturamıyorum
kolestrol ve tasiyon hastasıyım gözlerimde yakın görme bozuklugu var kısacası kronik rahatsızlıgabaglı yaşamakdayım 1982 tarihli ssklıyım 3225 gün bagkurluyum 673 gün ssk var şu anda ssklı olarak devam etmekdeyim bir iş adamı kardeşimiz ssklı yapdı ilaç alabilim diye malülen emekli olmam mümkünmü
saygılar teşekür ediyorum allah kimseyi dert sahibi etmesin hep yatmak uzanmak durumundayım yatakda ayagımın altına sehpa koymakdayım kandolaşımı ayaga basınç yapmasın diye sancısını dindiriyor
kolestrol ve tasiyon hastasıyım gözlerimde yakın görme bozuklugu var kısacası kronik rahatsızlıgabaglı yaşamakdayım 1982 tarihli ssklıyım 3225 gün bagkurluyum 673 gün ssk var şu anda ssklı olarak devam etmekdeyim bir iş adamı kardeşimiz ssklı yapdı ilaç alabilim diye malülen emekli olmam mümkünmü
saygılar teşekür ediyorum allah kimseyi dert sahibi etmesin hep yatmak uzanmak durumundayım yatakda ayagımın altına sehpa koymakdayım kandolaşımı ayaga basınç yapmasın diye sancısını dindiriyor