Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Serebral Palsy rahatsızlığım var. ÖSS'yi kazanamadım. Bir daha deneyeyim mi?

su_damlasi

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
serebral palsy sekeli rahatsızlığım var 19 yaşındayım bu sene düz lise bitirdim sayısal bölümü mezunuyum össyi kazanamadım bir daha öss ye hazırlanayım mı yoksa rapor alıp işe mi başlıyam ?

daha yasın küçük bence hem öss ye hazırlan hemde iş bulabilirsen çalış

kendine güvenin olsun içinden geleni yap asla hayallerinden vazgeçme....:)

Öyle işe gireyim demekle hemen işe girilmiyor ki . Raporunu al tabi , başvurularını yap , beklemedeyken sınava hazırlanırsın. Üniversite olayından asla vazgeçmeyin gençler ;) İnadına , herşeye rağmen okuyun. Bilinçli , eğitimli gençlere çok ihtiyacımız var. ;)

her ikisini idare edemem çünkü yazı yazmam çok yavaş arkadaş bir saatte 40 soru çözerse bn 4 soru çözebiliyorum sayısalcı olduğum içinde yazı da şart ben şöyle düşünüom hem dışardan kamu yönetimini bitirmek hemde öss ye hazırlanmayı dersaneyi gitmeyi düşünüom yanlışmı düşünüyorum ?

Üst Alt