Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sevginin böylesi [Fıkra]

ayyüzlü

Aktif Üye
Konular
101
Reaksiyonlar
1
birgün KAYINVALİDELERLE GELİNLER PİKNİĞE GİTMEYE KARAR VERMİŞLER.HAZIRLIKLAR YAPILMIŞ.BÖREKLER ÇÖREKLER KOFTELER...2TANE OTUBUS TUTULMUŞ,BİRİNE KAYINVALİDELER BİRİNE GELİNLER BİNMİŞ.GÖBEKLER ATILMIŞ ŞARKILAR SÖYLENMİŞ TAM O SIRADA KAYINVALİDELERİN İÇİNDE BULUNDUGU OTOBUS KAZA YAPMIŞ VE TUM KAYINVALİDLER ÖLMÜŞ :( .
GELİNİN BİRİ BI KENARDA ÖYLE Bİ FERDAT FİGAT EDİYORMUŞKİ HERKES ONA YONELMİŞ İÇLEİRNDEN BİRİ SORMUŞ
_ŞAŞİRDIN MI SEN NİYE BUKADAR AGLIYORSUN ? ÇOKMU SEVİYORDUN KAYINVALİDENİ ! DEMİŞ KADIN AGLAMKLI Bİ SESLE
_ HAYIR BENIM KAYINVALİDEM RAHATSIZDI DA GELEMEDI ONA AĞLIYORUM DEMİŞŞŞ

ahahaha:D yazık yaaaa ne bu kaynana gelin çekişmesi:D
evli arkadaşlar eşiniz annenizle uğraşıyorsa misilleme yapın babasıyla uğraşın:D

süperdiiii :D ay çok güldümmm :D

Kaynanası gelmiş olsaydı tabi oda kazada ölecekti. Gelinde kurtulacaktı. :) Çok güzeldi.

gelininki de tam bir bahtsızlık.ercii kız babasıyla uğraşanı Allah çarpar: )

Niye ayyüzlü?:) bence en güzel çözüm bu:D

gelinler oğlunu seviyoru diye kaynanalarını sevmek zorunda değilse ,erkekler de kızını seviyor diye babasını da sevmek zorunda değil diimi? o mübarek insanları..:)

aaa bana laf oyunu yapma erci:) bak bazı şeylerin sorgulanmaz ve onlarda mantık aranmaz .nasıl 2 artı 2= 4 se bu da öyle gelin babaları sevilir. :D

:D aman iyi öyle olsun gelinler kaynanaları boğsun damatlar kızın babasını sevsin oldu ..:D

Üst Alt