Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK (emekli sandıgı) sonda ödemelerinde Kit ödemesini kaldırdı mı?

nova

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
arkadaslar devletin son odemeleri hakkında bilginiz varmı?
medikalcim prezervatif sondaları odemediğini, 18 yasından buyuklere kit odemediğini soyledi, gunde 1 kit gerisi kendinden jelli sonda alıyordum, şimdi o kiti de alamicakmısız..
bilgisi olan var mıdır??

bilgisi olan yokmu arkadaslar??

Günde 6 adet kendinden jelli ödemeye devam ediliyor. Bu konuda bir kısıtlama yok. Bu altı tanenin sadece 1 tanesi (o da çalışan veya eğitim gören kişilere olmak üzere) Hidro- kit (yani torbalı) sonda olabilir.
Yani kurumlardan ya 6 adet kendinden jelli sonda alınacak ya da 5 kendinden jelli + 1 adet de KİT.

[...] Kendinden jelli nomal sondaların fiyatı: 1,50 TL ve Kendinden jelli HİDRO-KİT'Lİ Cathaterlerin (Sulu - Torbalı sondalar) fiyatı: 2,85 TL(1 Ocak 2009 tarihi itibarı ile geçerli fiyatlar)

Kendinden jelli sondaların ve Hidro-Kit'li sondaların alımı aşamasında hiç bir ücret ödenmeden alım yapmak isteyenler benim ile irtibata geçebilir.

Alper Yavuz - Kadıköy/ İstanbul - Tel: 0216) 330 93 64 - e mail: yavuz_alper@hotmail.com

sosyal güvencen kendi üzerineyse hiç bir kesinti yok yani 5+1 sonda kullanabilirsin fakat eğer sosyal güvencen başka biri adına kayıtlıysa 14 yaşının üzerine kit ödemesi yapmıyor lar

Üst Alt