Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SGK protez için ne kadar ödeme yapar? Hangi protez çeşitlerini karşılar?
Devlet memuruyum çalışmaktayım dizden aşagıya ampute oldum . Protez icin devlet ne kadar oder. Mikro işlemcililer için ayrı hidrolikler için ayrı fiyat odemesi mi var örneğin c leg için cebimden ne kadar para cıkar.
Aktif çalışan ve 55 yaşından küçükseniz SGK C-leg, mikro işlemci yada hidrolik fark etmez hepsini cebinden bişey ödemeden alabilirsin.her protezin kendine göre maliyeti ve ve bu maliyetlerle orantılı fiyatları var.
Yanlışınız var ilk protez olduğu için mikroişlemcili ödemez hidrolik ya da standart protezleri öder. Ayrıca burada daha önce açılmış konulara bakarsanız aradığınız cevabı bulırsunuz @ardakyuzz geçmiş olsun.
elvismail Haklısınız Ben hastanın ilk protezi olduğunu gözden kaçırdım. ilk protezde mikro işlemci ödemiyor. ardakyuzz Çapada Dora Protez var orayla görüş sana bilgi versinler
Sayın ardakyuzz dizaltı aşağı ampute olduğunuzu söylüyorsunuz c leg mikro işlemcili diz eklemidir diz üstü ampute olanlar için kullanılabilir ve ilk kez yaptıracağınız protezi sgk mikro işlemcili malesef ödemiyor.