Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGM'deki memurun ihmali nedeniyle emeklilik başvurusunda yaşadığım mağduriyet!?

Bolgi

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
2023 nisan ayinda sgm'ine giderek emekli olup olamayacağima dair dilekçe yazarak kuruma başvuru yaptim.
(3.derecec engelliyim ve gerekli emeklilik şartlarını fazlasıyla karşılıyorum.)

Eyt nedeniyle yoğunluk olması ve memrun işleminiz uzun sürer demesi dolayısıyla islemimi e devletten takip etmeye başladım 4 ay gibi bir süre sonra cimere yazdım islemimin devam ettiği ve bitince sms ile bilgi verileceği bildirildi.
Fakat 10 ay olmasına rağmen işlemim bir türlü sonuçlanmadı.

En son sgm'ne giderek işlemin durumunu sordum.
Memur evraklarımın bulamadığını ve hiç bir işlem yapılmadığını belirtti.
Bende işlemimi yapmakla sorumlu memurdan şikayetçi oldum idari soruşturma başlatılması ve maduriyetimin giderilmesi istedim.
Kuruma şikayet dilekçemi sundum ve ile gönderildigi tarafima iletildi

Sorum şikayetimle ilgili şüreç nasıl ilerler 120 bin tl gibi bir kaybım oluyor bu nedenle memurdan

Dilekçe verdiğinizi kanıtlar ve memurun ihmali olduğu ortaya çıkarsa,kurum zararınızı öder,yasal faiziyle birlikte.

@Bolgi,

Bir başvuru numarası vb. bir şey aldınız mı? Yani sizin evraklarınızı teslim ettiğinize dair bir kayıt var mı? Yoksunuz diş kolay değil zira. Alacağınız maaş avukata vereceğinizden az olur.

Üst Alt