2023 nisan ayinda sgm'ine giderek emekli olup olamayacağima dair dilekçe yazarak kuruma başvuru yaptim.
(3.derecec engelliyim ve gerekli emeklilik şartlarını fazlasıyla karşılıyorum.)
Eyt nedeniyle yoğunluk olması ve memrun işleminiz uzun sürer demesi dolayısıyla islemimi e devletten takip etmeye başladım 4 ay gibi bir süre sonra cimere yazdım islemimin devam ettiği ve bitince sms ile bilgi verileceği bildirildi.
Fakat 10 ay olmasına rağmen işlemim bir türlü sonuçlanmadı.
En son sgm'ne giderek işlemin durumunu sordum.
Memur evraklarımın bulamadığını ve hiç bir işlem yapılmadığını belirtti.
Bende işlemimi yapmakla sorumlu memurdan şikayetçi oldum idari soruşturma başlatılması ve maduriyetimin giderilmesi istedim.
Kuruma şikayet dilekçemi sundum ve ile gönderildigi tarafima iletildi
Sorum şikayetimle ilgili şüreç nasıl ilerler 120 bin tl gibi bir kaybım oluyor bu nedenle memurdan
(3.derecec engelliyim ve gerekli emeklilik şartlarını fazlasıyla karşılıyorum.)
Eyt nedeniyle yoğunluk olması ve memrun işleminiz uzun sürer demesi dolayısıyla islemimi e devletten takip etmeye başladım 4 ay gibi bir süre sonra cimere yazdım islemimin devam ettiği ve bitince sms ile bilgi verileceği bildirildi.
Fakat 10 ay olmasına rağmen işlemim bir türlü sonuçlanmadı.
En son sgm'ne giderek işlemin durumunu sordum.
Memur evraklarımın bulamadığını ve hiç bir işlem yapılmadığını belirtti.
Bende işlemimi yapmakla sorumlu memurdan şikayetçi oldum idari soruşturma başlatılması ve maduriyetimin giderilmesi istedim.
Kuruma şikayet dilekçemi sundum ve ile gönderildigi tarafima iletildi
Sorum şikayetimle ilgili şüreç nasıl ilerler 120 bin tl gibi bir kaybım oluyor bu nedenle memurdan