Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigortalı olmadan önce askere giden kişi borçlandığında sigorta başlangıcı öne çekilir mi?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
243
Reaksiyonlar
169
Bülent abi bir yakinim 2006 da askerlik yapti 2012 de sigorta girişi oldu askerligi borçlanirsa sigorta girişini geri çekebilirmi

(Gölge)

Askerlikten önce sigortalılık varsa, borçlanma emeklilik hesabında başlangıcı. tarihini geri çekmez.

Askerlik borçlanmasi

Arkadaşlar askerlik 10 ay yaptım askerlik 15 ay idi çürük almiştim askerden sonra SGK girişim oldu işe girdim 5510 bağlıyım askerliği. Borçlana bilirmiyim 10 ay yaptım emeklilikte bana bir faydası olurmu sonuçta para yatiracagiz çalişsammi borçlansammi hangisi mantıklı emeklilikte faydası olurmu borçlanmanin
OturanBoğa. Bülent abi cevap verirseniz sevinirim

(Gölge)

İlk sigortalılık askerlikten sonra olduğu için yaptığın askerlik kadar borçlanabilirsin. Bu borçlanılan gün kadar sigorta başlangıcı geri gider ve o günler primine eklenir.

Üst Alt