Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Silikon parmak protezi yaptıran oldu mu?

Barchetta

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese selam, silikon parmak protezi yaptıran oldu mu? Olduysa memnun mu, kime yaptırdı, farkediliyor mu? Bu işi yurtdışında dr. Pillet çok başarılı yapıyormuş ama oraya gitmeye değermi bilmiyorum. Bizimkilerin yaptığı bir protezi kullanandan fikir alsam güzel olacak. Firmalar sosyal medyadaki hesaplarında birleşim yeri pek belli olmayan fotoğraflar ekliyor sanki, birde üstelik 1000 euro istiyorlar. Kullanıcılar yorum, foto vs eklerse çok sevinirim

Merhaba, aylardır araştırdığım konuyu açmışsınız. Türkiye'de en iyi firma hangisi bilemiyorum ama sanırım yurtdışındaki örnekleri kadar profesyonel iş yapan yok. Dr Pillet Fransa'da, sitesinde pek görsel ve video yok. AHP Europe var yine Fransa'da.Meksika da dianceht var, çok başarılı örnekler var sitesinde. Ama Meksika çok uzak tabi :( İsviçre'de Orthotop var. Maliyeti, protezin hazırlanmasının ne kadar sürdüğünü yani ayrıntıları öğrenmek lazım.

Merhaba, ben Almanyada Stamos&Braun firmasından fiyat aldım. Sol el orta parmak uç kısmı ampute. 3700 euro fiyat verdiler. Bilginize..

Şöyle bir şey buldum Aliexpreste. Burda 7000 Tl fiyat istiyorlar, Aliexpreste 800 tl. Acaba bizim firmalar ordamı yaptırıyor diye düşünmedim değil:) Türkiyede 2 ay bekletiyorlar zaten, 2 ay a Çin'den de geliyor. TRY 895.53 5%OFF | KnowU Bir parmak Insan vücudu simülasyon protez el silikon parmak eldiven özelleştirilmiş sahte parmak kol
https://s.click.aliexpress.com/e/2YtuBrVqx

Üst Alt