Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Silinen resimleri geri getirmek..?

ZEYNO_CAN

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim arkadaş resimlerimi yanlışlıkla silmiş. Ben de geri dönüşüm kutusundan geri yükledim ama nereye yüklendi bulamadım. Acaba geri dönüşüm kutusundan geri yükledigimizde nereye yüklenmiş olabilir bilgi verirseniz sevinirim.

Sevaba girersiniz :)

Başlat > Ara > Dosya ve klasörler > resim,müzik video şeklinde aratırsan bütün resimler ortaya çıkar.

Çıkan kaybettiğini düşündüğün resimlerden herhangi birinin üzerine sağ tık özelliklerden nerede olduğunu bulabilirsin.

Lodos burdada aradıgım resim çıkmadı dediklerini bir bir uyguladım olmadı gene ya aradıgım resim çıkmadı. Geri dönüşümden geri yükledim ama nereye gitti bunlar ya :( :( ya olamaz ya nasıl bulacagım gitti resimlerim :( :(

O zaman yüklememişsin demektir. Yüklemiş olsaydın nerde olursa olsun o şekil aramayla bulurdun. Aratırken de isim filan yazmadan aratacaktın.

Yer belirtmemi istmediki istese yapmazmıydım :( Geri dönüşümde de resimlerim kalmadı ya oooooooooffffffffffffffff oturup aglayacagım şimdi ya işimi gücümü bıraktım resim peşine düştüm :(

Silinmeden önce resimlerim bölümündeydi. REsimlerimde kayıtlıdı ama şimdi tamamen buhar oldu uçtu resimlerim :(

Geri yükle dendiğinde direkt masa üstüne atıyor resimleri. Normalde masa üstün resim dolu olması lazım. Geri yükleyim derken de silinecek hali yok ya. çözemedik valla.

Geri yükle dendiğinde direkt masa üstüne atıyor resimleri. Normalde masa üstün resim dolu olması lazım. Geri yükleyim derken de silinecek hali yok ya. çözemedik valla.

Ya geri yükle dedigimden adım kadar eminim hadi birini sildim tamamen diyelim. Ama hepsini ayrı ayrı geri yükle dedim masa üstündede yoktu resimlerime zeynep bölümüne baktım ordan silindi diye oradada yoktu. Alınan dosyalarda da yoktu. Belgelerimede baktım ordada yoktu. Şaştım ya :(

Neyse bugün acilde işimiz çok hasta sayısı fazla bugün artık müsait oldugumda tekrar bakarım. yanarım yanarım resimlerime yanarım :(

[SIZE=5]Yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.[/SIZE]

bir program var ben daha önçe kullandım ve işe yaradı internet üzerınde bulursun programı ama sakın hepsini vürüs taramasından gecir genelde vürüslu cıkıyor ama baya uzun sürelı pc tararıyor

geri dönüş kutusundan geri yüklediğin dosyalar tekrar sildiğin klasöre yüklenir ama yanlışlıkla sildiysen internette çeşitli programlar var geri getire bilirsin üzülme bende var kullanıyorum googlede silinen resimleri geri yükleme diye arat bulursun

1 - Geri dönüşüm kutusundan silinen resme sağ tıklayıp geri yükle seçeneğini kullanırsan, resim silinmeden önce hangi klasörde ise o klasöre geri gider. Masa üstü veya başka bi yere gitmez bu mümkün değil.
2 - Masa üstündeyken Klawyeden F3 tuşuna bas ve açılan arama penceresinin "Dosya adının tamamı yada bir kısmı" yazan kutucuğuna *.* bunu yaz aşağıdan arama konumunu Bilgisayarım olarak ayarla ve "Ara" butonunu tıkla 5 - 10 dakka bekle sana bilgisayarında olan bütün dosyaları belgeleri karşına getirecektir. Sadece şuan bilgisayarında bulunan dosyaları bulur eğer o bulduklarının da içerisinde yoksa resimleri kurtaramamışın demektir.
Ama googleden arat silinmiş belgeleri geri getirmeye yarayan bi kaç program var onlardan birini kurup geri getirmeyi deneyebilirsin.

Üst Alt