Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsan azim ettikten sonra elinden hiçbirşey kurtulmuyor.Bu resimleri gördükten sonra engelimizden dolayı bahanemiz olan ''ben yapamam'' kelimesini lugatımızdan çıkarmalıyız.
Teşekkürler Baben bu anlamlı payşaşım için.
Harika çizimler, hepsi birbirinden güzel olmuş. Büyük bir azim örneği gerçekten. İnsan isteyince yapamayacağı şey yoktur. Yeter ki istesin. Çok anlamlı bir paylaşım olmuş, teşekkürler sayın Baben.
Ne denebilir ki bu muhteşem resimler üzerine, helede yapan insan bunları elleriyle değilde sadece ağzı ile tuttuğu bir kurşun kalemle yapmışsa ve resimler bu kadar canlı,sanki resimden fırlayıp,canlanacak kadar gerçek görünüyorsa...
İşte bu.. İnsan istedikten sonra ve azmettikten sonra yapamayacağı hiç bir şey yoktur.. Ama kendine güvenmiyor ve istemiyorsa hiç engeli olmasa bile nafile.. Tebrikler Doug LANDİS
çok güzel resimler ve gerçekten büyük bir yetenek. ressamın ellerinin olmadığını okumadan önce bile çok beğenmiştim ama şimdi hayran kaldım. teşekkürler paylaşımınız için
Normal elımle kendım cızebılsem bunları kendımı sakıp sabancı kadar zengın sayarım ama sakıp sabancı bu resımlerı cızebılseydı emınım DOUG LANDİS kadar mutlu olamazdı