Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şirket ortaklığından çıkmama rağmen, benden vergi borcu isteniyor?! [Hukuk]

seyithan

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar umarım bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek birileri cıkar aranızdan.ben 2009 yılında bir ltd şirkete ortak oldum ve ortaklıgım 6 ay sürdü ve ortaklıktan cıktım noter sözleşmesi var ama ticaret sicil gazetesinde yayınlanma tarıhi 2011 ekim ayı bana bir ay önce ortak oldugum şirketin vergi borcundan dolayı ortaklık hissemin tekabul ettigi vergi borcu geldi faizi ile beraber.ama asıl borclu şirket olarak geciyor gelen makbuzlarda ama şirket fesini vermiş ve ne yapacagımı bilmez durumdayım üzerime kayırlı resmi olarak kullandıgım engelli aracım var ne satabiliyorum nede satsam elim ayagım aracım omurilik felciyim yardımlarınızı yada bir yol göstermenizi bekliyorum......

Ortak olduğunuz şirket sermaye şirketidir. Ortaklar sadece koymayı taahhüt ettiği sermaye tutarından sorumludurlar. Eğer şirkete yatırılması gereken sermaye tam ve eksiksiz yatırdıysanız size karşı takip yapılamayacaktır. Ancak önemli bir ayrıntıyı da atlamamak gerekir ki eğer şirkette müdürlük yaptıysanız sahip olduğunuz mal varlığınızın tümüyle sorumlu olacaksınız.

Üst Alt