Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi

ahmedd29

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
Şişli Etfal'e yarın rapor çıkarmaya gdeceğim,muayeneler için randevu veriliyor mu ( kardiyoloji,nefroloji gibi ) yoksa aynı gün halldebilir miyim?Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler...

sağlık kurulu olması lazım diye biliyorum ama eminde değilim ,muayene ve heyetten geçmeyi 1 haftaya yayıyorlar dı önceden

Raporu hangi amaçla çıkaracaksınız bilmiyorum ama ,
Geçen sene Eylül ayında çıkardım ben H sınıfı ehliyet için çıkarttırdım.Eğer işinize yarıyacaksa tecrübelerimi paylaşabilirim....?

Ferhat bey paylaşırsan sevinirim,işten izin alıp geleceğimden zaman kıymetli.Günlere nasıl yayılıyor anlayamadım?

Şişli hastanesini bilmiyorum ama önceden birinin gidip sorması başvuru yapması zaman kazandırmak açısından iyi olur.

Tabi , öncelikle şunu belirtiyim sabah erken gitmenizde fayda var ,
Sabah başhekimlik binasına gidip girişte sol tarafta ne için rapor alacağınızı belirtip danışmadan bir dilekçe yazmanız gerekiyor.Oradan başhekim yardımcısına imzalatıyorsunuz..Daha sonra hastahanenin girişinde karşıda kurul binasına gidip sırya giriyorsunuz sabah erken gitmeniz burada çok işe yarıyor çünkü sıra bayağı uzun ve insanlar gereksiz yere bekliyenlerde çok oradan barkot alıp kayıt yaptırıyorsunuz..Daha sonra oradan sizi yönlendiriyorlar..

Kurul kayıttın numarası :

(0212) 373 53 65 'nlo numaradan ne için rapor alacağınızı belirtip hangi evraklar istendiğini öğrenebilrisiniz...
Önemli hatırlatma muayene olduğunuz hergün için ayrı ayrı barkot almanız gerekiyor.Aynı gün barkodunuz yoksa doktorlar kesinlikle muayene yapmıyorlar....

Bol sabırlar , Kolay Gelsin...

benim kardiyoloji,nakilliyim onun için nefroloji ve dahiliye muayenesi yaptırmam gerekiyor,muayeneler için ayrı günlere randevu veriyorlar anladığım kadarıyla.

Hepsini aynı gün yaprımadığın durumlarda gittiğin her ayrı gün için ayrı Barkotlar almam gerekiyor...

Ferhat bilgiler için teşekkürler,gitmekten vazgeçtim rapor işini daha uygun bir zamanda halledeceğim.

Rica ederim..Yani bence de aciliyeti yoksa eğer geniş bir zaman sahip olduğunda gitmen daha iyi olur..
:)

18 mart şişli etfal'de randevum var ???

Arkadaşlar forumda yaptığım araştırmalara göre herkes Şişli Etfal'den şikayetçi.. Ee nabıcam ben? 18 Mart günü randevum var, 29 Mayıs'da ise HASEKİ'DE randevum var. Şişli Etfal bu kadar mı iğrenç kötü bi yer? Herkes yazmış rüşvet yiyenler sigaralar paralar havada uçuşuyor diye, doğrumudur? Tecrübelerinizi paylaşın lütfen.

Bugün İl Sağlık Müdürlüğünden aldığım rapor itiraz belgesiyle hastaneye gittim, ama adamlar 6 Ocağa gün veririz diye tutturdu, baş hekimle görüşemedim, hasta haklarındaki görevli sağlık kurul başkanı ile görüş, aciliyet nedeniyle yakın tarihli gün verebilirler dedi, ama sağlık kurul başkanı da izinliymiş, ordaki görevliler de hiç yardımcı olmadı.
İl Sağlık Müdürlüğü de verilen bir hastaneyi değiştiremeyeceğini söylüyor.
Cidden insaf ya, randevu için Ocak ayına gün mü verilir, çoğu hastane ekim/kasım ayına gün verirken bunlar iyice azıtmış :mad:

küçük şehirlerde yarın gel diyorlar tavsiyem küçük şehirlerde rapor almanız. büyük şehirin derdide büyük oluyor :)

Sağlık raporu çıkarmak istiyorum

Arkadaşlar istanbul Şişli etfal hastanesinde engelli raporu çıkarmak istiyorum daha önce o hastanede engelli raporu cikaranlardan bilgi almak istiyorum ilk hangi bölüme basvurmaliyim

zeynoşum

Ilk önce hastanenin saglık kuruluna gidip engelli raporu çıkarmak istedigini söyleyeceksin orası size gerekli evrakları verip yönlendirecek sizi saygılar

Son düzenleme:
Rapor itirazı sonucu eski rapor ile yeni rapor arasında çelişki oldugundan il sağlık mudurlugu hakem hastane olarak şişli hamidiye eftal e.a hastanesinin sağlık kuruluna randevu almam gerektiği yönünde yazı geldi.Hastaneye gittik internet üzerinden alınıyor demişler. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi : Hasta Portal Ama sisteme bir türlü girilmiyor.Nasıl randevu alabilirim.Bilen biri yardımcı olabilirmi? 3 gündür uğraşıyorum alınmıyor..

bitlisumak 0212 373 53 65 nolu numaradan randevu alabilirsin ben 1 sene önce vergi indirimi için rapor aldım şişli etfalde rahatsızlığınız neyse o bölümden muayene oluyorsunuz ve muayne olduğunuz bölümdeki doktor heyet sayılıyor yani bu olay diğer hastanelere göre artı bir şey çünkü Bakırköy sdi konukta girmediğim branş ve doktor kalmamıştı kolay gelsin

Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Raporu annem için alıyoruz.Birçok hastalıgı var bir den fazla bölüme muayene olabiliriz..Her neyse yazdıgın numarayı dün aradım.Önce çaldı açan olmadı .Sonraki aramalarımda hep meşgule düştü.Daha sonra onlar beni aradı.Ordaki beyfendiye saglık kurulu için randevu almam gerektiğini söyledim.Oda internet üzerinden almamız gerektiğini söyledi.Dedim sistem açılmıyor hata veriyor randevu alamıyorum benim yapabileceğim bişey yok deyip suratıma kapattı telefonu.
Acaba adam uğraşmak istemedi başından atmak için mi öyle söyledi

Şişli etfalde randevular internet üzerinden alınıyor. Bende randevu aldım ama zor oldu. Şimdi ne yapmam gerekiyor bilen varmı.

Üst Alt