Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sistemde hafif hasta izlenimi mi bırakıyorum?

Pickle

Aktif Üye
Konular
70
Reaksiyonlar
497
Ben 2023 yılında hastanelik duruma geldim ama annem doktorlara detaylı bilgi vermediği için yatış olmadı.

Bu yıl 10 günlük işgöremezlik raporu aldım, doktorlar yatış teklif etmişti ama annem izin vermediği için ben atlamadım hemen.

Sisteme bakan bir doktor bu hasta hafif hasta der mi?

Sen hangi dünyada yaşıyorsan haber ver de biz de oraya gelelim kardeşim senin durumun sence hafif mi

@Pickle,
Hastaneye yatmadığın için durumun hafif görünmez diye düşünüyorum.
Doktorlar hastaların durumunu not ediyorlardır sisteme.
Mesela doktorun sana hastaneye yatış önerdiği sistemde görünüyordur bence.
Sen ilaçlarını kullanmaya devam et.
Annen niçin hastaneye yatmanı istemiyor bilemem ama bazı hastanelerin durumu ve şartları kötü diye biliyorum takip ettiğim kadarıyla.Sonuç olarak annen senin iyiliğini düşünüyordur muhakkak.
Beni de annem hiç hastaneye yatırmadı ama iyi sayılırım uzun süredir.
Sen de daha iyi olacaksın inş.Yeter ki umudunu yitirme.

Neden hastahaneye yatmaya ve durumun hafif olmasına taktın ki geçen de durumum hafif sanılır mı yatmadım diye sormuştun hatırlıyorum

Pickle sanrıların hafif kalıyordu ama isa nın yanında uyanmak dünya benim etrafımda dönüyor gibi durumlar başına iş açabilir.Herkesin yaşadığı gibi bir gerçeklikte yaşarsan bu tarz şeylere yer yok.Bütün dertler daha görünür olur öyle bakınca.Anlamsız işlerle uğraşmamak lazım.O kadar saçmalığın arasında neyin anlamı bulunacak sokakta bıçak çeken adama para verip silah mı aldırtacaksın.İyi olan şeyler toplumumuzda enayilik mallık olarak görünüyor.

@seda73838, Gerçeklik algısını kaybediyor.Simülasyondayım gibi ama bir kimseye zararı olmamış sanırım.Görsel halisinasyonu ses duyma var onda sanırım şu günlerde.İnsana çok zaman kaybettiriyor böyle olaylar.Hayırlısı hakkında.

@NewDay haylisi olsun tabiki ama bence tedavisini daha da guclendirmeliler yanıt verir mi bilemem

@seda73838, Bir ilaçla benim hayatım altüst oluyor.Doktorların bir gözlemi var mıdır bilmem ama hasta ben iyi değilim dedikçe yüklüyorlar.Altı ilaçla hayatın neresini yaşabilirsin??İnsanın bütün verimi gider bence.Herkesin gözünün üstünde kaşı var sonuçta.

@NewDay anladım bende şuan 1 tane tam bir tane yarım kullanıyorum ilaç en fazla 5 tane ilaç kullandığım oldu eskiden gerçekten dediğin gibi zor oluyor

O 5 ilacın 2 si zaten yan etkiler içindi düşün artık

@Pickle, bence doktorun yatış kararına kötü bakma böyle yapma hastane ortamı çok kötü değil hemde kaçarak nereye kadar yaşayabilirsin ayrıca sistemde zaten hasta olarak görünüyorsun daha az veya daha çok hasta olmanın bir önemi yok ayrıca sonuçta askere gitmeyeceksin sistemde az hasta veya çok hasta olarak görülmen seni neredeyse hiç etkilemeyecek

Üst Alt