Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sisteme giriş yapılmadığı için sınıfta kalmış görünüyorum!?

sensiz1dk

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
S.a Arkadaşlar Ben 19 Yaşındayım Şuan Sunucu Ve Ağ İşletmenliği Okuyorum Bazı Sebeblerden Dolayı Geç Yazılmıştım Suan Lise 4 Deyim
Ve 3.Sınıfı Bitirdikden Sonra Herkezin Aldığı Gibi Bende Karne Aldım Normal Bir Ortalama Normal Devamsızlık İle 4.Sınıfa Geçtim 1 Ay Öncesine Kadar Öyleydi Şimdi Okul Bir Sorun Çıkardı Sisteme Beni Girmeyi Unutmuslar Ve Okulda Kaldı Gözüküyorum Bu Konu İle İlgili Ne Yapabilirim ?

1 Ay Öncesine KAdar E Okuldan Staj Yerime Bakıyordum

Zaten Okulda Kalsam E Okuldan Karne Çıkmazdı Felan Filan Yani Burası Doğru

Ama Böyle Birşey Nasıl Olur Okul Bu Durumu Açıklayamıyor Ama Biri Sisteme Girmeyi Unutmus Suan E Okulda Gözükmüyorum Giremiyorum MüdüR Tek Yardım Olarak Dısardan Okursun Diyor Ama Bu Böyle Olamaz Bilen Birileri Bana Ulaşabilir Mi Ne Yapmam Gerekdiği Hakkında ?

-----KONUYU YANLIS YERE AÇTISAM KUSURA BAKMAYIN ÖZELDEN MSJLARINIZI BEKLİYORUM----------------

Milli Eğitimde memurum, bu konuyla ilgileneyim, ama bunun için bana daha bilgi gerekli..

Üst Alt