Evet iyi akşamlar.. ben eylül ayında typ li olarak işe başladım okulda ve şubat ortasında sürem bitti tabi bu süreçte maalesef psikolojk mobbing e uğradım işimi iyi yaptığım halde.. oraya girmeyecem zaten kötü ayrıldım ordan lakin kasımda yeni müdür yardımcısı geldi olayların artmasındaki nedenlerinden biri oydu lakin kabahat tam anlamıyla onda değil neyse biz yine konuşmaya devam ettik renkli yazıcısını bana vermişti zamanında kendisi farklı model aldıydı sonra beni bir arkadaşıyla beraber akrabasının evine götürdü yemek yedik sohbet muhabbet okuldan ayrılmadan öncede çok kıyağı dokundu bana kendisini hala bu konudan dolayı seviyorum taki konu siyasete girene kadar ben miting te foto paylaştım bi siyasetçiyle çekinmiştim wp durumuna attım gördü birşey yazdı görmedim direk silmiş sonra ona '' ? '' yazdım oda başladı o siyasetçiyi kötülemeye iftira felan attı sonra bana '' sen daha çocuksun '' değince benim sigortalar arttı haliyle sonra engelledim çünkü yaptığı büyük saygısızlıktı
neredeyse 25 ime dayanacam dediğine bak 3 yaşında muamelesi yapılır mı eski mesai arkadaşına ? aradan 1.5 ay felan geçti ben buna wp den alttan alttan laf sokmaya başladım bir nevi o dediğinin kinini kustum diyebilirim oda arada bi bana ulaşmaya çalıştı yazdıklarımdan dolayı ama onun haricinde hiç çaba göstermedi oturduğum yeri biliyor gelip özür dileyebilirdi o lafından dolayı çünkü baya kırdı beni o lafı diyerek herneyse şimdi ise bir yanım affet diyor diğer yanım müsade etmiyor affetmeli miyim onu ? insanların siyasi görüşleri beni alakadar etmez hangi partili olursa olsun banane ? aynı şekilde benim siyasi görüşüm kimseyi alakadar etmezken geldi salça oldu kalp kırdı okuldaki bi öğretmenede anlattım konuyu oda ayıp etmiş dedi yani istese bulur beni orası kesin biraz uzun oldu şimdiden özür diliyorum..
neredeyse 25 ime dayanacam dediğine bak 3 yaşında muamelesi yapılır mı eski mesai arkadaşına ? aradan 1.5 ay felan geçti ben buna wp den alttan alttan laf sokmaya başladım bir nevi o dediğinin kinini kustum diyebilirim oda arada bi bana ulaşmaya çalıştı yazdıklarımdan dolayı ama onun haricinde hiç çaba göstermedi oturduğum yeri biliyor gelip özür dileyebilirdi o lafından dolayı çünkü baya kırdı beni o lafı diyerek herneyse şimdi ise bir yanım affet diyor diğer yanım müsade etmiyor affetmeli miyim onu ? insanların siyasi görüşleri beni alakadar etmez hangi partili olursa olsun banane ? aynı şekilde benim siyasi görüşüm kimseyi alakadar etmezken geldi salça oldu kalp kırdı okuldaki bi öğretmenede anlattım konuyu oda ayıp etmiş dedi yani istese bulur beni orası kesin biraz uzun oldu şimdiden özür diliyorum..