Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siyasi partiden üyelik iptali için ne yapmam gerek?

isg

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Siyasete Üyelik İptal etmek için nasıl yol izlememiz gerekiyor?Biri kafasına göre üye etmiş bizi.Siyaset derneğinden başvurunca iptal etmiyorlar....

……………………… İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞINA
Kayıtlı bulunduğum ................................................................. ............................ Partisinin
kurucu üyeliğinden / parti üyeliğinden / görevlerinden istifa ediyorum.
Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim. …./…./20...

ADRES _____________: İmza Adı Soyadı
TELEFON NO :
KİMLİK BİLGİLERİ T.C. Kimlik Numarası : Baba Adı :
Anne Adı :
Doğum yeri :
Doğum tarihi :
Nüfusa Kayıtlı olduğu İl : Nüfusa Kayıtlı olduğu İlçe :

EK:______________ Kimlik fotokopisi

kayıtlı olduğum yerde derneğe bunu verdim iptal etmediler illa Noter veya adliye mi gerekiyor?

ben noterden üyesi olduğum partiye tebligat yolladım iptal ettirdim

bende noterden tebligat gönderdim noterde hazır bir dilekçe var hemen parti merkezine dilekçen ulaşıyor. Bulunduğun yerdeki parti merkezine dilekçe verirsen ilk olarak orada görüşülüyor il parti meclisine oradanda Ankaraya gidiyor uzun süreç eğer memur oldun ondan dolayı istifa ediyorsan bence notere git 200 tl ye yakın bir ücret talep ediyor e-devletten üyeliğinin iptal olup olmadığını takip edebilirsin

EN KESTİRME YOL NOTERDİR.KESİN ÇÖZÜM.EN FAZLA 1 HAFTAYA KAYDINIZ SİLİNİR. Partiden eğer memur olduğunuzu izah ederseniz.görevlilerin ilgisine göre 1-2 haftadada silinir.ama zor genelde uzun sürer.100 tl notere verip işi garantiye alabilirsiniz.eğer ankarada iseniz Yargıtay siyasi bürolar şubesine gidin hemen

Kardeşim en kestirme yol bulunduğun ilçede ki İlçe Seçim Kuruluna "@cicikıs" arkadaşımızın paylaştığı dilekçe ile başvur, onlar bir üst yazı ile dilekçeni Ankara'ya Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı 'na gönderiyor ve üyeliğin siliniyor. İlçe Seçim Kurulundan verdiğin dilekçenin evrak kayıt numarasını al, takip etmek için. Ben aynen bu yolu izledim ve 10 gün içinde üyeliğim silindi. e-devletten takip edebilirsin. Kolay gelsin..

Üst Alt