Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren arkadaşlar halüsinasyonunuzu, kulağınıza gelen sesleri yazar mısınız?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
243
Reaksiyonlar
170
şizolar görsel halisinayonunuzu işitsel halisinasyonunuz nelerdir neler görüyorsunuz neler duyuyorsunuz

Köydeydim, camı açtım,birde baktım derede koskocaman Nuh'un gemisi yüzüyor.icinde çok insan vardı.benimki hep allah,din konuları.kulagimada Allahu Ekber diye ses gelmişti.ve daha onlarcası...

Dinle ilgili başka ne tür sesler duydun ,bu sesleri duymadan önce ibadetle aran nasıl dı zikir çekermiydin @Muyo

ünlüleri görüyorum bana bakan varlıklAR görüyorum

velhasıl08

Daha önce yoktu.dine yogunlastikca arttı.ibadetle aramda normaldi.ilk atağımı geçirdikten sonra namaza başladım.cinlerden korkuyordum.kendimi Mehdi zannetmeye başladım.

Clonex kullanıyorum.Bende ses görüntü yok.Sadece takıntılarım var.Ben hangi guruba giriyorum

ölmüş çocuğumun sesini duyuyorum

bütünüyle farkındayım nikini kullanan birini görüyorum :cool:

kabusun olacam senin SERAFİM:cool: genelde ses görüntü paranoidlerde oluyor arkadaşlar digerlerinde yok

bende liderlerle konuşuyorum tırampla v.s saddamıda görüyordum zamanında corç buşla çok konuştum eskiden

Sen kabus diye gelirsin ben seni çizgi film niyetine izlerim :)

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

Özelini açarmısın ordan yazar mısın bana

özeli boş ver kanka inşallah suriye gibi oluruz kapitalizm almış başını gidiyor:D:D:D:D

melekmi görüyorsunuz demetgul anlamadım aslında bu işler kişilikle karekterle alakalıdır daha önce dini duyguları yüksek olan biri dini halisinasyonlar daha agır basıyor

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

Kastamonu lu Melek bee ben :) :)

Bazen mesaj alıyorum tv den kitaplardan evin içinde kamera var gibi geliyor sizce sizofrenmiyim

Üst Alt