Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni olmadığımı düşünüyorum. Benzer durumda hisseden var mı?

fringe

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
1
teşhisim paranoid şizofreni ama kendimi hiç hasta olarak görmüyorum.Tamam ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ama ne bilim hiç hasta gibi değilim.Benim durumum da olan var mı?

Ben de ilaçlarımı kullanıyorum ama hastalığımı kabul ediyorum.Üstelik hiçbir belirtisi olmamasına karşın.İlaçlarımı içince hiçbir belirti kalmıyor.Yalnızca yorgunluk var.Eğer kendini iyi hissediyorsan kesinlikle ilaçlarını kesmemelisin bu senin için güzel bir durum.

Vtecll acaba ilaçların olumlu etkileri yüzün demi hasta değilmişim gibi hissediyorum

Büyük ihtimalle öyle.Şuan genel olarak kendini nasıl hissediyorsun.?

bu hastalıkta olanların yuzde doksanı zaten hasta olmadıgını dusunur hastalıgın en buyuk akıl oyunu bu. hastalıgını kabul ettıgın anda ılaclasrını aksatmaıdıgın anda normal bı ınsanmıs gıbı olabılırsın.

Bir iyi bir kötü ne yapacağımı şaşmış durumdayım...

Şuan çalışmıyorum ama hastalıktan dolayı iş konusunda özgüvenim eksik..

Bende şizofreni hastasıyım.1 sene önce ilaçları bıraktım.hastalığımı kabul ediyorum,. Ama bazı şeyler hasta olamayacak kadar gerçek. Benım telefonları mı takip ediyor bitanesi. 1000 tane inanılmaz tesadüf olur mu aynı kişiye, yüzde 99 eminim takip edildiğime yüzde 1 hastalıgıma verıyorum. Yükleniyor yüzde yüz oldugumda, tanrı onu benden korusun sadece bunu söylüyorum, şeytanı şaşırtacam, şeytana tövbe ettirecem. Haberlerde okursunuz buraya yazıyorum, Adana yasıyorum adım alper. Bu burda kalsın

şizofrenim ilaç kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok ilacı almazsam sıkıntı başlıyor
ilaç kullandıgımda normalim hiç bir sıkıntı yok

bende paranoid şizofreni hastasıyım.paranoid şizofreni de zaten hasta olduğunu ne sen nede dışardan bakanlar anlayabilir.7 senedir ilaç kullanıyorum.xeplion 150 mg.ilacı bir kere kestim.ondada atak geldi hastaneye yatmak durumunda kaldım.toplumun ön yargıları olmasa aslında bu hastalık öyle çok büyük bir sorun değil benim için.paranoid şizofreni olup her istediğimi yapabilirim.bu sene üniversite sınavına gireceğim.uzaktan eğitim bilgisayar programcılığı okumayı düşünüyorum.(daha önce mekatronik mühendisliğini bırakmak zorunda kaldım.)
ALLAH daha beterinden esirgesin.hepimiz için hayatta en iyisi olsun

Şizofren olduğumu kabul ediyorum ama remisyondayım.

Tabi ki düzenli alıyorum /// Clonex, norodol ve xanax kullanıyorum Peki ya siz ?

Arkadaşlar bu teşhisler bazen karışabiliyor. özellikle psikotik özellikli bipolar bozuklukla şizofreni. benim ilk teşhisim şizofreni idi 7 yıl sonra bipolar bozukluk olarak değişti. bilginize

Bana da ilk bipolar dendi sonra atipik psikoz.

Ameliyat olacağım.İlaçlarımı bırakacağım,pazartesiden itibaren.İnşallah bir şey olmaz.

İlaçları kullanma ozaman, bak bakayım nasıl hissediyorsun kendini..
İlaç kullandıgında insan sorun yokmuş zannediyor, bıraktıgında 1 hafta içinde tekrar aynı sorunlar başlıyor..

fringe
Doktor aripayı banada yazdı. Ne işe yarıyor aripa? Şu an sabah yarım içiyorum niye yazdı anlamış değilim

fringe

Valla 3 senedir teşhisim var. Bende şizo olmadığımı düşünüyorum şahsen. Herşey o kadar gerçek gibiki... yani şöyle bi örnek vereyim. Karşımda oturan biri var aynı zamanda ortada bi sehpa var ben karşımdaki kişiye bu odada bi sehpa yok desem inanmaz çünkü onu o görüyo dokunabiliyo hissediyo. Bana sürekli gerçek değil gördüklerin diyolar ama sonuçta ben onu gözlerimle görüyorum gerçek değil diyemem bu yüzden ay çok uzattım kusura bakma destan oldu ya

görselmi halüsinasyon görüyosun yani gerçekten görüyomusun eminmisin gördüğünden

Üst Alt