Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni rahatsızlığı olan arkadaşlar, alevlenme dönemlerinizi anlatır mısınız?

Peri1995

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Alevlenme döneminizde olan halüsinasyon hezeyan sanrı davranış bozukluklarınızı ayrıntılı anlatırmısınız? Bende şizofreniyim lakin halüsinasyon sanrı falan gördüğümü düşünmüyorum. Etrafımdakiler yok kendi kendine konuşuyon namaz kılma pozisyonuna geçiyon bazen buna benzer şeyler söylüyorlar.

mehdi zannediyorum deccal süfyan zannediyorum görevlerim var özel güçlerim var insan değilim
bana bakan varlıklar var insan değilim ya insan şeytanıyım yada 3 harfliyıim

Son düzenleme:
Bana da bazen biri ile konuşurmuş gibi yaptığımı söylediler. Ve bazen gerçekten de öyle yapıyorum. Doktorlar olmadığımı söyleseler de şüpheleniyorum.

Şizofreni arkadaşlarım alevlenme dönemlerimizden bahsedelim hadi...

Alevlenme dönemlerimde daha çok davranış bozukluğum baskın. Gavur var şeytan var diye bağrıyorum yada ailemdeki kişileri birilerine benzetiyorum daha doğrusu o kişi olarak görüyorum. Mesela küçüklüğüm dizisi selena olan dizide selena karakteri olarak görüyorum yada eski doktorum cihan bey olarak görüyorum sürekli insanları ünlüler yada eski doktorum cihan bey olarak görüyorum. Anneme şeytan iblis düşman diyorum. Halüsinasyonlarımın farkında olamıyorum bana normal geldiği için. Dışardan bakıldığında kendi kendime konuştuğumu görüyomuş ailem. Sizler ne yaşıyorsunuz ? Davranış bozukluğunuz varmı benim gibi sizdede?

şizofreni de davranış bozukluğu hiç gitmez

Üst Alt