Arkadaşlar şizofreni raporum var,
paronoid şizofreni ve okb..
şizofreni olduğumu düşünmüyorum, belki okb olabilirim.Tam olarak okb olduğumu da düşünmüyorum.
bakın kısaca anlatayım,
askerde okb tanısı koydular.Çürük verdiler.
ama okb olmayabilirim.Çünkü uç noktada takıntılarım yok.
şizofreniye gelince,
ben şuanda hiç bir ilaç kullanmıyorum.Uzun süredir hiç bir psikiyatri ilacı kullanmıyorum.
kimseyi öldürmeyi düşünmüyorum.
saldırgan değilim.
özel sektörde çalışıyorum.
aklım gidip gelmiyor.aklım gayet normal
ailemle ilişkilerim normal..
çalıştığım şirkette şizofreni olduğumu söylesem inanmazlar,çünkü gayet normalim.
ben nasıl şizofreni oluyorum şimdi? doktora da söylüyorum,şizofreni değilim diyorum. ama doktor anlamıyor.
bakın ben sadece kendimle çelişkili biriyim.
depresyondayım sürekli,mutsuz,keyifsiz,isteksiz.
sürekli yorgunum,hiç geçmiyor yorgunluğum.
33 yaşındayım,ama yaşımın gerektirdiği gibi davranmıyormuşum..bunun bende farkındayım.
birkaç kez astral seyehata çıktım,ruhum bedenimden ayrıldı,kendi bedenimi gördüm,yukarıdan baktım kendime,odanın içinde gezindim.
birkaç kez halüsinasyon gördüm.askerde ankara gata psikiyatri hastanesinde yattığım odanın kapısının önünde gece yarısı bembeyaz giyinmiş bir piyanist bana konser verdi..birde yataktayken ,tam uyuyacakken yatağıma cüceler tırmandı,üzerime çıktılar.bende yataktan fırladım,odamda cüceler var dedim..doktorda kıçıma iğne dayadı.
bakın bunlar oldu..ama belkide olmadı..belkide rüyaydı..yada yarı uykudaydım..ama yarı uykuda değildim..uyanıktım.ama belkide uykuda veya yarı uykuda da olabilirim.
belkide hayaldi hepsi.
ŞİMDİ BUNLAR OLDU DİYE İNSANA ŞİZOFREN DENİR Mİ? DENMEZ DEĞİL Mİ? DOKTOR BANA DEDİ..BİRDE RAPOR VERDİ.
birde metafizik konulara ve dini konulara ve cinselliğe çok düşkünüm.
hayatım ve kafam çelişkilerle dolu.
sizce bunların şizofreniyle ilgisi var mı?
paronoid şizofreni ve okb..
şizofreni olduğumu düşünmüyorum, belki okb olabilirim.Tam olarak okb olduğumu da düşünmüyorum.
bakın kısaca anlatayım,
askerde okb tanısı koydular.Çürük verdiler.
ama okb olmayabilirim.Çünkü uç noktada takıntılarım yok.
şizofreniye gelince,
ben şuanda hiç bir ilaç kullanmıyorum.Uzun süredir hiç bir psikiyatri ilacı kullanmıyorum.
kimseyi öldürmeyi düşünmüyorum.
saldırgan değilim.
özel sektörde çalışıyorum.
aklım gidip gelmiyor.aklım gayet normal
ailemle ilişkilerim normal..
çalıştığım şirkette şizofreni olduğumu söylesem inanmazlar,çünkü gayet normalim.
ben nasıl şizofreni oluyorum şimdi? doktora da söylüyorum,şizofreni değilim diyorum. ama doktor anlamıyor.
bakın ben sadece kendimle çelişkili biriyim.
depresyondayım sürekli,mutsuz,keyifsiz,isteksiz.
sürekli yorgunum,hiç geçmiyor yorgunluğum.
33 yaşındayım,ama yaşımın gerektirdiği gibi davranmıyormuşum..bunun bende farkındayım.
birkaç kez astral seyehata çıktım,ruhum bedenimden ayrıldı,kendi bedenimi gördüm,yukarıdan baktım kendime,odanın içinde gezindim.
birkaç kez halüsinasyon gördüm.askerde ankara gata psikiyatri hastanesinde yattığım odanın kapısının önünde gece yarısı bembeyaz giyinmiş bir piyanist bana konser verdi..birde yataktayken ,tam uyuyacakken yatağıma cüceler tırmandı,üzerime çıktılar.bende yataktan fırladım,odamda cüceler var dedim..doktorda kıçıma iğne dayadı.
bakın bunlar oldu..ama belkide olmadı..belkide rüyaydı..yada yarı uykudaydım..ama yarı uykuda değildim..uyanıktım.ama belkide uykuda veya yarı uykuda da olabilirim.
belkide hayaldi hepsi.
ŞİMDİ BUNLAR OLDU DİYE İNSANA ŞİZOFREN DENİR Mİ? DENMEZ DEĞİL Mİ? DOKTOR BANA DEDİ..BİRDE RAPOR VERDİ.
birde metafizik konulara ve dini konulara ve cinselliğe çok düşkünüm.
hayatım ve kafam çelişkilerle dolu.
sizce bunların şizofreniyle ilgisi var mı?